Психологічний тест по картинці з короною: хто ви з героїнь серіалу "Величне століття. Роксолана"

Величне століття. Роксолана
Психологічний тест по картинці з короною: хто ви з героїнь серіалу "Величне століття. Роксолана" — 1+1

Оберіть малюнок та дізнайтесь, на кого з героїнь серіалу ви схожі.

Поділитися:

Виберіть корону й дізнайтесь, хто ви з героїнь найпопулярнішого турецького серіалу за версією глядачів 1+1 Україна та читачів сайту 1+1 "Величне століття. Роксолана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці обрали свій улюблений турецький серіал: результати опитування

Корона 1

Хюррем Султан. Ви завжди й в усьому перші, вмієте будь-якими шляхами досягти задуманого. Ви амбітна, вперта та впливова людина. Інколи ви буваєте досить жорстокі, але виключно до тих, кого вважаєте ворогами. Ви ніколи не розслабляєтесь і завжди готові до будь-яких інтриг та нападів з боку своїх ворогів. 

Корона 2

Хатідже Султан. У вас характер справжньої султанші. З одного боку, ви ніжна, мрійлива і тендітна, вірите у справжнє кохання і боїтесь будь-яких проблем і негараздів, з іншого — справжня владна пані, яка готова на все заради свого кохання. У вашому характері поєднуються щира доброта і всепоглинаюча ненависть, покірність та готовність йти до кінця заради мети, здатність до прощення і мстивість, жіночність і чоловіча витримка, запальність та крижана холоднокровність. Однак в глибині душі ви добра, чуйна, романтична і м'яка людина, яка віддана своїй сім'ї та коханню, зі своїми поняттями про честь і гідність. 

Корона 3

Айше Хафса Султан. Ви дуже владна, сувора і навіть грізна жінка, яка не терпить жодних сперечань з боку підлеглих. Ви мало кому довіряєте. Водночас ви лагідна та любляча матір, яка завжди готова дати пораду чи надати підтримку своїм дітям.

Корона 4

Махідевран Султан. Як людина, ви дуже суперечливі. Водночас дуже сильна і дуже слабка особистість. З одного боку, ви витончена, благородна пані, ніжна квітка, але з іншого — справді сильна духом, яка вірить у добро і ніколи не втрачає надії. Ви дуже вразливі та песимістичні. Ви не вмієте стримувати своїх почуттів, не можете взяти себе до рук та інколи видається, що ви — вічна мучениця.

Корона 5

Міхрімах Султан. Ви дуже розумна, виважена людина, яка не любить програвати. Ви ніколи не зупиняється перед бажаним та готові витерпіти багато чого задля досягнення мети. Ви вірні своїм ідеалам і ніколи не відступитесь від них, бо знаєте, за що бореться.

Корона 6

Нурбану Султан. Ви належите до категорії людей, що не забувають образи, і прагнете помститися всім своїм ворогам. У вашому характері є впертість, і ви не любите програвати. Ви дуже владна і водночас жіночна, відрізняєтесь розумом і хитрістю, а також — вмінням плести інтриги.

Новини по темі