10 головних кінопрем'єр лютого

10 головних кінопрем'єр лютого
Фото: Кадр з фільму "50 відтінків свободи"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Лютий, безсумнівно, здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір затишним і теплим. Ми підготували для вас добірку із восьми найкращих кіноперм'єр лютого, які захоплюють увагу з перших хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскар 2018: Номінанти найпрестижнішої щорічної кінопремії

ГРА МОЛЛІ

Вихід: 1 лютого

Це фільм режисера Аарона Соркіна, екранізація книги про Моллі Блум, висококласної лижниці, яка відкрила підпільне казино і зацікавила ФБР.

ЗМЕНШЕННЯ

Вихід: 1 лютого

Світ стикнувся із великою проблемою - перенаселення. Аби уникнути її збільшення, вчені знайшли рішення - зменшити ріст людей на кілька сантиметрів. Подружжя вирішило повірити у нові можливості і зважилось на експеримент. 

МОЛОДИЙ ГОДАР

Вихід: 1 лютого

Франція, 1967 рік. Режисер Жан-Люк Годар працює над фільмом «Китаянка». Головну роль у новій кінострічці виконує Анн Вязємські. Режисер по вуха закохується у акторку, і згодом вони одружуються. У травні 1968 року в Франції починаються активні політичні протести. Годар вирішує долучитися до них. 

Я,ТОНЯ

Вихід: 8 лютого

Фільм режисера Крейга Гіллеспі. Початок 1990-х, на велику арену фігурного катання виходить Тоня Хардінг, вона потрапляє з другого разу на Зимові Олімпійські ігри 1994 року, але посідає восьме місце. Подіям передує серйозна драма: чоловік Тоні напав на її конкурентку, фігуристку Ненсі Керріган, через що вона пропускає національні змагання. Також стрічка розповідає про витоки успіху Тоні та що їй довелося пережити.

50 ВІДТІНКІВ СВОБОДИ

Вихід: 8 лютого

Драма 50 відтінків свободи - третя частина романтичної історії кохання бізнесмена Крістіана Грея та Анастейші Стілл. Режисером картини знову став Джеймс Фоулі. Тепер Крістіан та Анастейша - законні чоловік та дружина, і здавалося б, нічого вже не здатне зруйнувати їх щастя. Проте з'явиться хтось із минулого, для якого головною ціллю буде випробувати стосунки закоханих. 

УСІ ГРОШІ СВІТУ

Вихід: 8 лютого

Спершу у фільмі про те, як магнат Жан Пол Гетті відмовився співпрацювати з викрадачами свого онука, головну роль грав Кевін Спейсі. Але після звинувачень у сексуальних домаганнях з боку Спейсі режисер змінив головного актора на Гетті Крістофера Пламмер.

КОЛЕСО ЧУДЕС

Вихід: 14 лютого

Це американська драма Вуді Аллена, що розповідає про життя чотирьох героїв, чиї долі перетнулися у парку розваг. Події розгортаються на фоні мальовничої природи Коні Айленду в Нью-Йорку.

ЧОРНА ПАНТЕРА

Вихід: 15 лютого

Американський художній фільм режисера Раяна Куглера знятий за мотивами коміксів Стена Лі і Джека Кербі. Сюжет фільму розповідає про вигаданого персонажа видавництва Marvel Comics.

СЕКРЕТНЕ ДОСЬЄ

Вихід: 22 лютого

Сюжет про те, як в газеті Washington Post опублікували секретну інформацію про війну у В'єтнамі – «Документи Пентагону». Справа про те, чи може преса публікувати такі матеріали, розглядалася у Верховному Суді США. Глядач дізнається про те, що відбувалося в редакції впливової газети, зокрема з її видавцем Кетрін Грем (Меріл Стріп) і головним редактором Беном Бредлі (Том Хенкс).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про кохання, яке не зупинила навіть смерть

НА МЕЖІ

Вихід:  22 лютого

Німецька драма Золотий глобус як кращий іноземний фільм. Героїня Дайан Крюгер переживає загибель чоловіка і маленького сина в результаті теракту. Побоюючись, що справа не закінчиться заслуженою відплатою, головна героїня бере справу у свої руки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 потенційних номінантів на Оскар, які вийдуть в український прокат