10 історій, які доводять, що життя у 40 тільки починається

Ці жінки надихають творити, мріяти і досягати успіху

Поділитися:

Ми звикли думати, що до 30 років жінка повинна визначитися щодо свого життя, проте ці історії доводять, що життя може початися заново у 40 років. Ці жінки досягли успіху в дорослому віці і надихають молодь своїм прикладом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тримати себе в ідеальній формі: 4 секрети матері Ілона Маска

МЕЙ МАСК

Мей Маск дуже енергійна. Незважаючи на вік, вона успішний дієтолог, обожнює виступати з лекціями про здорове харчування по всьому світу. Нагадуємо, що нещодавно Мей Маск прилетіла до Києва і стала спеціальною гостею Сніданку з 1+1.

Я займаюся спортом, багато гуляю і намагаюся висипатися, адже здоровий сон позитивно впливає на зовнішність. Що стосується харчування, я дуже ретельно стежу за своїм раціоном, оскільки можу швидко набирати вагу.

ГАЛИНА ГЕРАСИМОВА

Ця чарівна жінка стала моделлю у 70 років. Пропозицію прикрасити обкладинку знаного глянцю L`OFFICIEL Галина Герасимова отримала після того, як редактори видання побачили її фото на сторінці у соціальній мережі її онука.

Учасники фотосесії зізнаються, що Галина була відкрита до експериментів та здивувала всіх своєю енергійністю.

Мені знайомі жінки тепер говорять, що я їх надихаю, і що вони тепер не бояться старіти. Знаєте, у мене в принципі було цікаве життя, але зараз маю стільки сил, що я просто не можу порівнювати, – розповіла Галина в одному з інтерв’ю.

До того ж пані Герасимова потрапила до Книги рекордів України як найдоросліша модель країни.

ВІРА ВОНГ 

Усю юність відома дизайнерка весільних суконь Віра Вонг професійно займалась фігурним катанням і навіть не підозрювала, що кардинально змінить кар'єру у майбутньому. Пізніше Віра захопилась журналістикою,працювала модним редакторем. І лише у сорок жінка зрозуміла, що робота дизайнера - її справжнє покликання. 

РУТ ФЛАУЕРС 

Ця позитивна жінка вражає своєю любов'ю до життя та невгамовною енергією. Після смерті коханого чоловіка їй здалось, що життя стане спокійним та тихим. У 68 років в свій день народження Рут завітала у нічний клуб. Над нею посміявся один із охоронців, сказавши, що у клубі жінці її віку не місце. Рут довела усім, що її життя ще не закінчилося і вирішила стати ді-джеєм. Сучасна електронна музика стала для неї новим світом. 

СИЛЬВІЯ УЕНСТОК

Сильвія все життя працювала вихователькою в дитячому садку, а на 53-ому році життя вирішила стати кондитером. Жінка випікає торти на замовлення. Її десерти - справжні витвори мистецтва. Зараз їй 82. Її бізнес процвітає, а головне, що робота приносить величезне задоволення. Відомо, що Сильвія приготувала торт для весілля Майкла Дугласа і Кетрін Зети-Джонс.

МАРТА СТЮАРТ 

Марта протягом усього життя працювала в сфері обслуговування банкетів. Жінка не стала знаменитою «американської домогосподаркою», поки не почала писати книги кулінарних рецептів в 40 років.

ДЖОАН РОУЛЛІНГ 

Джоан із молодих років мріяла стати письменницею, однак авторська кар'єра довгий час не складалася. В 30 років вона була матір'ю-одиначкою і страждала від депресії. У період найбільшого відчаю жінка почала працювати над романом про сміливого хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. Їй відмовило 12 видавництв. Письменниця вирішила зробити останню спробу, і роман Джоан нарешті надрукували. Історія Гаррі принесла Джоан Роуллінг омріяну славу та неймовірну популярність.

ДЖУЛІЯ ЧАЙЛД 

Відомий французький кулінар Джулія Чайлд до 40 років не вміла приготувати навіть найпростішу страву. Однак згодом жінка зрозуміла, що кулінарія - її пристрасть та покликання. 

ВІОЛА ДЕВІС

Незважаючи на те, що Віола закінчила один із найпрестижніших університетів мистецтва та музики, жінка довгий період часу не могла реалізувати себе у кінокар'єрі. Лише у своїх 51 Девіс стала першою афро-американською актрисою, яка отримала відразу три престижні нагороди - Еммі, Оскар і Тоні.

МАРЛІ МЕТЛІН

За свою роль у фільмі «Діти меншого брата» американська актриса Марлі Метлін стала першою і єдиною глухою актрисою, що отримала «Оскар» за кращу жіночу роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українок за 60, які нас надихають