Як тримати себе в ідеальній формі: 4 секрети матері Ілона Маска

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як тримати себе в ідеальній формі: 4 секрети матері Ілона Маска

69-річна Мей Маск розповіла, що саме допомагає їй мати бездоганний вигляд.

Поділитися:

Мей Маск прилетіла до Києва і стала спеціальною гостею Сніданку з 1+1. Мати винахідника Ілона Маска розповіла, як їй вдається дотримуватися балансу між успішною кар'єрою та особистим життям, як вона проводить дозвілля з сім'єю, та як тримає себе у формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українок за 60, які нас надихають

Мей Маск дуже енергійна. Незважаючи на вік, вона продовжує працювати дієтологом, виступати з лекціями про здорове харчування по всьому світу. А вже завтра в Києві на бізнес-конференції вона розповість про те, як можна займатись улюбленою справою та отримувати прибуток.

«Мені здається, моя сім'я вважає, що я взагалі не відпочиваю, — зізналася вона під час прямого ефіру. —  Але з сім'єю ми теж проводимо багато часу. У мене десять онуків. З дітьми моєї доньки Тоски (голлівудський режисер і продюсер — прим.) Я бачуся двічі — тричі на тиждень, вони часто залишаються у мене, коли дочка знімає новий фільм. З онуками синів — Ілона і Кімбала — зазвичай зустрічаємося у неділю. Всією сім'єю ми обов'язково збираємося на День подяки і проводимо разом кілька днів, часто вирушаємо в походи».

У 69 років Мей виглядає бездоганно, вона має вплив у модельному бізнесі та є обличчям всесвітньо відомих брендів.

«Я займаюся спортом, багато гуляю і намагаюся висипатися, адже здоровий сон позитивно впливає на зовнішність. Що стосується харчування, я дуже ретельно стежу за своїм раціоном, оскільки можу швидко набирати вагу. Тому невеликими порціями їм багато овочів, фруктів, каш, горішків, в моєму раціоні завжди є суп 5 рецептів пісних супів від Руслана Сенічкіназ квасолі та цільнозерновий хліб», — розповіла Мей.

Крім того, під час прямого ефіру Мей Маск уважно вислухала та перейнялася історією Дениса Куліша, підопічного проекту Здійсни мрію, який мріє зустрітися з Майклом Джорданом. Мей підкреслила, що багато чого можна досягти завдяки наполегливій праці. Нагадаємо, 18-річний Денис з дитинства хворий смертельно небезпечним генетичним захворюванням і вірить, що саме спорт рятує його життя. Баскетбол дає йому сили триматися і боротися з недугом.

Новини по темі