20 прийомів, які допоможуть моментально покращити настрій

20 прийомів, які моментально покращать настрій
freepik.com

Дізнайтесь, як побороти зимову депресію.

Поділитися:

У холодну пору ми часто погано себе почуваємо, поринаємо у сум та ведемо пасивний спосіб життя. Якщо вже декілька ранків під ряд ви прокидаєтесь із поганим настроєм та негативними думками, варто це змінювати. Ми відкриємо вам двадцять ефективних секретів, як швидко та просто підняти собі настрій взимку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів солодощів, що покращать настрій взимку

1. Прокинувшись вранці, займіться улюбленою справою: почитайте книгу, пробіжіться засніженим парком, приготуйте смачний омлет або кексики. 

2. Спіть спокійно. Зволожуйте повітря, правильно доглядайте за шкірою обличчя та спіть не менше 8 годин на добу. 

3. У Новому році відкрийте для себе щось нове: запишіться на танці, почніть в'язати, вдоскональте свою англійську. 

4. На дзвінок будильника поставте улюблену драйвову мелодію. Це допоможе покращити настрій із перших секунд початку нового дня. 

5. Якщо у вас немає планів на день, найкращою альтернативою буде піти у кінотеатр. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 головних кінопрем'єр січня

6. У вихідний день потіште себе SPA-процедурами. Для цього ви можете як відвідати салон, так і влаштувати собі косметичний релакс вдома. 

7. Що втішить будь-яку жінку більше, ніж нова сукня? Відправляйтесь у велетенський торгівельний центр та купіть собі ту річ, про яку давно мріяли.

8. Медитуйте! Заняття йогою, регулярний біг або й найпростіші фізичні вправи та ранкова гімнастика триматимуть вас у тонусі. 

9. Харчуйтесь правильно. Починайте свій ранок із смачних та корисних страв. Споживайте більше овочів та фруктів та пийте багато води. 

10. Записуте свої думки. Складіть план із найпотаємніших бажань, починаючи із найменших та закінчуючи найграндіознішими. 

11. Радійте маленьким перемогам. Не зупиняйтесь мріяти і цінуйте те, що вже маєте. 

12. Присвятіть вільний час творчості. Знайдіть свій прихований талант, і він неодмінно принесе вам задоволення. 

13. Проводьте більше часу із рідними. Не забувайте про коханих людей через робочі справи, адже вони найцінніше, що у нас є. 

14. Сумуючи, постарайтеся переключити свою увагу на щось інше. Подумайте про щось приємне: пориньте у найпрекрасніші спогади із дитинства, нещодавнього відпочинку, подорожей тощо. 

15. Змініть імідж. Не бійтеся цього. У період депресії не варто триматися за старе. Нова зачіска та гардероб допоможуть відчути себе оновленою та щасливою. 

16. Не бійтесь залишатися на самоті. Присвятіть час собі і зробіть те, на що раніше не вистачало часу. 

17. Візьміть відпустку та відправтесь у маленьку мандрівку. Нові краєвиди, затишні кав'ярні, колоритна їжа та людні вулички змусять ваше серце тріпотіти від радості та нових незвіданих емоцій. 

18. Після важкого робочого дня відправляйтесь із друзями у затишну кав'ярню та потіште себе улюбленим десертом. 

19. Освіжаючий холодний душ вранці зніме стрес із вашого організму. Після нього ви відчуєте бадьорість та новий заряд енергії на весь день. 

20. Веселіться як дитина. Включіть улюблену жваву пісню і танцюйте та співайте посеред кімнати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підняти настрій взимку: 5 простих дій

Фото: freepik.com