5 місць України, де хочеться зустріти новорічну ніч

5 місць України, де хочеться зустріти новорічну ніч
freepik.com

Вирушайте у казкову подорож, що зробить свято незабутнім.

Поділитися:

До Нового року залишилося трохи менше місяця, тож саме час планувати неймовірну зимову мандрівку. Україна зачаровує мальовничими місцями, які подарують атмосферу радості та свята. Старовинна архітектура, затишні кав’ярні, хруст снігу та рій сніжинок - зробіть свій зимовий відпочинок чарівним!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати стильне новорічне вбрання

Колоритна Коломия

Цікаві музеї, унікальні місцеві традиції, смачні страви - на все це багата чарівна Коломия. Саме тут залишилися недоторканими всі українські звичаї і традиції. Місцеві жителі приймуть вас із гостинністю та теплом, пригостять різноманітними смаколиками та подарують нову порцію святкового настрою. 

Лижні пригоди у Карпатах

Класикою новорічного відпочинку українців вважаються Карпати. Зимові Карпати наповнені свіжого повітря, сніжних забав та дитячого сміху. Катання на лижах, спа та сауни, мальовнича гірська природа та чашка ароматного чаю - відпочинок у Карпатах допоможе не лише відновити сили, а й оздоровитися. 

Маленький Париж

Дивовижна архітектура, зимові пейзажі та смачні страви -  Чернівці вміють здивувати! У новорічні свята Чернівці випромінюють в особливу атмосферу. Прогуляйтеся затишними вулицями із чашкою гарячого какао, завітайте на святкові ярмарки та скуштуйте різдвяних смаколиків. 

Казковий Львів

Засніжені вулиці, сувенірні крамнички, величезне різноманіття шоколаду та, звичайно, особлива чашка кави - новорічні свята у Львові не залишать нікого сумувати. Приготуйтеся до неймовірних веселощів та створіть свою зимову казку, відвідавши цікаву театральну виставу, зайшовши у кав’ярню за рогом або взявши участь у святкових гуляннях. 

Новорічні дива у столиці

Мільйони мерехтливих вогників, грандіозний феєрверк, красуня-ялинка та безліч новорічних фестивалів - Київ тішитиме українців своєю зимовою казкою. Насолоджуйтесь смачними частуваннями, закружляйте у танці під улюблені хіти та просто прогуляйтеся затишними вулицями. 

poll_content_54