Як обрати стильне новорічне вбрання

Що одягнути на Новий рік 2019
@dianagloster

Модні рекомендації, як мати розкішний вигляд на свято.

Поділитися:

До Нового року залишилися лічені дні, тож, дівчата, час обирати святкове вбрання. Що зараз у моді, та як створити ідеальний лук для себе - читайте у наших рекомендаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню

1. Придивіться до головних кольорів ночі 2019. Це жовтий, коричневий та золотий. Сміливо одягайте вбрання перелічених кольорів, і ви безсумнівно матимете стильний вигляд. Надавайте перевагу також трендовим кольорам зими 2019: помаранчевий, лимонний, ультрафіолет, яскравий червоний, теракотовий. 

@chiaraferragni

Золотий колір залишається особливо актуальним у новорічну ніч, проте якщо ви обрали такий наряд, зменшіть кількість яскравих аксесуарів. 

@greenteanosugar

Маленька чорна сукня теж у тренді. Головне - прикрасити її елегантним блискучим елементом. 

@lydiaemillen

2. Придбайте необхідні аксесуари. Не бійтеся експериментувати з деталями. Важливо, щоб вони привертали увагу. У 2019 році особливо актуальними будуть брошки, масивні сережки, шкіряні пояси тощо. 

@love.fp

3. Сміливо одягайте сукні з блискітками. Ніжні пудрові, жовті або чорні сукні чудово поєднуються з блискучими вставками. Такі сукні можуть мати довжину міді або міні. Також рекомендуємо купувати асиметричні моделі, моделі з оголеним плечем та рукою або ж навпаки - з високим коміром. 

@gilochka

4. Тренд новорічної ночі - яскравий брючний костюм. Звичайно, ми не говоримо про звичний костюм в офісному стилі. Брючний костюм oversize модного відтінку - беж, pink, смарагдовий, фіолетовий - можна доповнити оригінальним низом - прозорою чорною блузою, коротким білим топом або ж одягнути жакет на розкішну спідню білизну.  

@alina_frendiy

5. Вдавайтеся до оригінальних комбінацій. В новорічну ніч не обов’язково вбиратися у сукню. Ви можете скомпонувати чудовий дует зі спідниці з фатину та блузи з прозорими рукавами-фонариками, одягнути обталений комбінезон або ж поєднати спідницю, вкриту паєтками, та улюблений яскравий светр. 

@diglowshop

@love.fp

Не забувайте й про взуття - у новорічну ніч ви повинні сяяти! радимо пригледітись до срібних ботильйонів, шкіряних ботфортів, лаконічних туфель-човників та білого взуття. 

@diglowshop

@jimmychoo

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші кольори зими 2019