5 порад, як обрати стильне новорічне вбрання

Прислухайтесь до порад модного експерта і залишайтеся неперевершеними

Поділитися:

До Нового року залишилося два тижні, тож дівчата та жінки вже обирають собі святкове вбрання. Модними порадами поділилася експерт Олена Голець. Що зараз у моді, та як обрати ідеальний наряд для себе - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який пуховик обрати: 7 модних фасонів

1. Головними кольорами ночі 2018 стали жовтий, чорний та золотий. Сміливо одягайте вбрання перелічених кольорів, і ви точно виглядатимете стильно. Надавайте перевагу також бронзовому, кораловому та мідному кольорам. Золотий колір залишається особливо актуальним у новорічну ніч, проте якщо ви обрали такий наряд, зменшіть кількість яскравих аксесуарів. Маленька чорна сукня теж залишається у тренді. Головне - прикрасити її елегантним блискучим елементом. 

2. Придбайте необхідні аксесуари. Не бійтеся експериментувати з деталями. Головне - щоб вони привертали увагу. У 2018 році особливо актуальними будуть браслети, намисто, пасок та банти усіх відтінків жовтого та золотистого кольорів.

Пам’ятайте, що Жовтий Собака не любить дорогих речей. Обирайте практичні та зручні речі. 

3. Сміливо одягайте сукні із блискітками. Ніжні абрикосові, жовті або чорні сукні чудово поєднуються із блискучими вставками. 

4. Тренд новорічної ночі - яскравий жакет. Сріблястий або золотистий жакет пасує до чорної сукні або брюків та чобітків на підборах. 

5. Вдавайтеся до оригінальних комбінацій. Модний експерт радить комбінувати чорну спідницю із чорною або білою сорочкою і доповнити свій образ стильними аксесуарами та туфлями на підборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ідей, як створити ідеальний образ для новорічного корпоративу