7 новорічних подарунків, які можна купити в останній момент

Останні передноворічні дні добігають кінця, а ви досі не придбали подарунки?

Поділитися:

Новорічні свята – це особливий час мрій та сподівань. Здається, всі невдачі та негаразди залишаться у старому році, а прийдешній принесе нові звершення, приємні несподіванки та радість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати на Новий рік: 10 універсальних ідей, які підійдуть кожному

Проте Новий рік та Різдвяні свята – це не лише магія та атмосфера, а й грунтовна підготовка, на яку потрібно виділити час. Тож часто буває, що новорічна ніч із головного свята перетворюється на головний дедлайн у цьому році. Не дивно, що в метушні про подарунки іноді згадуємо в останній момент.

Також може статися, що ви не маєте планів на 31 грудня і досі не уявляєте, де і з ким святкувати. Однак за день до Нового року вас запрошують на вечірку чи в гості. З одного боку, не можна з’явитися з пустими руками, а з іншого – важливо не витратити всі збереження. Пропонуємо 7 варіантів подарунків, які можна купити безпосередньо перед новорічним застіллям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прикрасити Новорічний стіл у 2017 році. Ідеї сервірування та святкового декору.

НАБІР ПОСУДУ НА НОВИЙ РІК

Пройшов той час, коли посуд купували та дарували, щоб поставити його в сервант і періодично витирати пил. Зараз на товари для дому дивляться практично, а виробники, у свою чергу, намагаються бути максимально креативними.

Адже посуд сучасної людини має бути одночасно зручним та незвичайним, аби бажання ним користуватися виникало щодня. У всіх магазинах, які 31 грудня зазвичай працюють в нормальному режимі, можна знайти набір тарілок з кумедними малюнками або просто посуд незвичайного дизайну.

Де купити: Магазин подарунків Orner Store

КВИТКИ НА НОВИЙ РІК

На культурне життя зазвичай не вистачає часу, тож подарувати враження замість практичного презенту – благородно та завбачливо.

Щоб придбати подарунок, не потрібно шукати каси з продажу. Квиток можна купити онлайн, а підтвердження та, власне, квитки приходять вашим близьким на електронну пошту.

Опівночі під бій курантів не забудьте надіслати повідомлення про те, що новорічний подарунок чекає на електронній пошті. Повірте, такий жест особливо потішить та здивує рідних та близьких.

Де купити: KARABAS.COM

ШАМПАНСЬКЕ НА НОВИЙ РІК

Хіба можна собі уявити новорічну ніч без шампанського? Ігристе – це не лише універсальний подарунок, а й чудове доповнення святкового столу. Яке б ви не обрали – виглядатиме воно доречно та святково завдяки преміальному вигляду та яскравому дизайну. Ігристе чудово доповнять сири, нейтральні фрукти, шоколадні та фруктові десерти.

Де купити: Будь-який супермаркет

ПРИЄМНІ ДРІБНИЧКИ НА НОВИЙ РІК

В інтернеті є чимало магазинів, де можна придбати смішні плакати, значки, аксесуари до смартфонів та багато інших дрібничок. Такі речі особливо приємно отримати в подарунок на Новий рік, адже, зазвичай, собі їх не купують.

На жаль, не всі інтернет-магазини мають точки продажу в торгових центрах, приємні винятки – Штуки та Wow-Shop. Редакція радить звернути особливу увагу на мотиваційні постери та подарункові пакунки жувальних гумок Love is...

Де купити: Інтернет-магазин Штуки

ІГРАШКИ НА НОВИЙ РІК

Усі дорослі в душі залишаються дітьми. Пробудіть своїм презентом малого бешкетника всередині – сміливо даруйте іграшки. Чудовий вибір для будь-якого дорослого – це мікроскопи та телескопи, складні пазли, конструктори Lego, а також міні-моделі відомих автомобілів. Хіба ж є люди, які відмовляться від Lamborghini або Ferrari в подарунок?

Якщо ж потрібно в останній момент придбати подарунок для малечі, обирайте дерев’яний конструктор з магнітними кріпленнями за сюжетами третього сезону «Казки з татом» «Про ПЛЮСОТРАСУ СВІТУ ПЛЮСПЛЮС».

Конструктор виготовлений із безпечних натуральних матеріалів: буку та водяних фарб. Для нанесення принтів використовується технологія термодруку. Тож будьте впевненими: такий подарунок не зашкодить здоров’ю дитини.

Всю інформацію про точки продажу конструктора можна знайти на сайті.

Де купити: Магазин Огошка, магазин Будинок іграшок

ВИРОБИ ЗІ ШКІРИ НА НОВИЙ РІК

Останнім часом в Україні з’явилося безліч молодих брендів, які займаються пошиттям виробів зі шкіри. Вітчизняний виробник пропонує альтернативу дорогим колекціям відомих дизайнерів. В асортименті сумки, рюкзаки, гаманці, ремені, візитниці та блокноти. Тут ви знайдете презент і для жінок, і для чоловіків.

Якщо маєте сумніви стосовно подарунку, зазвичай магазини пропонують сертифікати на певну суму.

Обирати є серед чого: зверніть увагу на Bagllet, Bright Inside, Dublon, Yaroshevych та інші.

Де купити: Інформацію про точки продажу можна знайти на сайті кожного бренду. 

КНИГИ НА НОВИЙ РІК

Книга – завжди актуальний подарунок на будь-яке свято. Видавництва пропонують широкий асортимент книжок різних жанрів від українських та закордонних авторів.

У кожній книгарні можна придбати подарунковий сертифікат, що ще більше спрощує завдання. Знайомтеся із найпопулярнішими у світі книжками на сайті проекту #книголав

Де купити: Інтернет-книгарня Yakaboo

Якщо ж ви придбали подарунок і маєте ще трохи часу, не поспішайте витрачати кошти на упакування. Дивіться, як за декілька хвилин своїми руками оригінально загоргути презент.

КАЛЕНДАР

Чудовим подарунком на новорічні свята може бути календар із ведучими Сніданку з 1+1. Календар – універсальний подарунок, який будуть раді отримати батьки, друзі, колеги. На сторінках календаря ведучі 1+1 позують із милими собачками.

Де купити: Придбати календар на стіл можна за посиланням. Купити великий новорічний календар на стіну можна за посиланням

Не забувайте дарувати радість іншим – вона обов’язково вам повернеться!