Анатолій Анатоліч, Горбунов і Сенічкін читатимуть казки для маленьких глядачів

Анатолій Анатоліч, Горбунов і Сенічкін читатимуть казки для маленьких глядачів

Вже сьогодні в ефірі ПЛЮСПЛЮС стартує новий сезон «Казки з татом».

Поділитися:

17 жовтня о 19.00 в ефірі ПЛЮСПЛЮС стартує четвертий сезон популярного мультсеріалу «Казка з татом. ПЛЮСОТРАСА у світі ПЛЮСПЛЮС». Нова магія, нові пригоди, а також нові герої-помічники - транспортні засоби, котрими героям допоможуть керувати стихії.

Новий сезон налічує 15 казок. Їх читають улюблені зіркові татусі – ведучі каналу «1+1» -  Анатолій Анатоліч, Юрій Горбунов і Руслан Сенічкін. Головною відмінністю нових казок є те, що історії стали більш динамічними, яскравішими, змінився підхід до анімації.

«На перший погляд, у новому сезоні у наших героїв просто з'явився крутий транспорт: плюсомобілі, кожний наділений силою стихії і є охоронцем райдужної магії. Але за цим нововведенням стоїть глибока ідея про контакт з внутрішнім ресурсом, про відчуття опори, про контакт зі своєю силою та власною швидкістю, про механізми, які ми можемо увімкнути, активізувати, ніби «викликати» у потрібну мить. Ця ідея подана за допомогою метафори стихій та віршів, якими Трікутя, Квадрик, Кружко і Шаман Кругоман викликають плюсомобілі», - зазначила маркетинг-директор телеканалу ПЛЮСПЛЮС Ірина Мельничук.

За сюжетом, у мультфільмі чарівні автомобілі їздять по трасі, котра розвертається з райдуги. Кожен герой має свій віршик-замовлянку, котрий допомагає керувати транспортним засобом. Наприклад: «вогник-вогнику засяй, мені силоньки надай», «мчу, обганяю, як вітер літаю» тощо. Усі історії традиційно створені за рекомендаціями психолога Світлани Ройз, а намалював їх відомий художник, арт-директор каналу ПЛЮСПЛЮС Едуард Катихін.

Зауважимо, «Казку з татом» з часу появи її в ефірі каналу восени 2013 року подивились майже 13 мільйонів глядачів.

Новини по темі