Безпрецедентна прем'єра про сучасних батьків і їхніх дітей: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватимуть на улюбленому телеканалі з 15 до 21 січня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Школа, в понеділок о 20:16

Успішна бізнес-леді Катя дізнається, що її донька намагалася покінчити життя самогубством. Як виявилося, не вперше. Щоб бути ближче до доньки і зрозуміти, чим насправді займаються діти в школі, вона йде працювати вчителькою економіки. Молода мама й гадки не мала, які секрети ховаються за стінами звичайної української школи. Тоді ж до навчального закладу приходить новий викладач англійської - колишній адвокат і син директора - Алекс. У нього є наречена, яка живе у США, але раптом між ним та Катериною промайнула іскра. Утім, скелети минулого все ще нагадують про себе й не відпускають наших героїв. Не пропустіть прем'єру мелодраматичного серіалу вже у понеділок о 20:16 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 професій майбутнього: Ким працюватимуть наші діти

Мовчання ягнят, у середу о 22:15

Психопат викрадає і вбиває молодих жінок. ФБР, упевнене в тому, що всі злочини здійснені однією і тією ж людиною, доручає агенту Кларіссе Старлінг зустрітися з ув'язненим-маніяком, який міг би пояснити слідству психологічні мотиви серійного вбивці.

Фото: Кадр із фільму 

Дюплекс, у четвер о 22:15

Вдалу знахідку Алекса і Ненсі у вигляді симпатичної квартири затьмарює лише присутність сусідки, яка, втім, вже у віці і, судячи з усього, не довго протягне.

Фото: Кадр із фільму 

Випадкових зустрічей не буває, у суботу о 20:15

Олена Ворохтіна найбільше на світі мріє про дітей. Але оскільки вона безплідна, жінка намагається вмовити чоловіка Олександра усиновити дитину. Той завжди знаходить відмовки. Ось і цього разу він відмовляється супроводжувати дружину до дитячого будинку, посилаючись на важливу угоду, а сам в цей час веде свою коханку Санту у ресторан. Там вони зустрічають Петра Богдановича, якому Алекс програв величезну суму в карти. 

Не можу забути тебе, у неділю о 21:05

Відмінниця Віка приїжджає на стажування до футбольного клубу. Там дівчина зустрічає місцеву зірку – Артема. Попри всі попередження, Віка швидко закохується у красеня. У футбольній команді не припиняються сутички між Артемом та його колегою Ігорем. Ігор організовує напад на суперника, сподіваючись назавжди викинути його зі спорту. Та Артем лишається цілим, натомість найняті хулігани поранили Віку. Ще більше дівчину травмує зрада коханого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 головних кінопрем'єр січня