12 головних кінопрем'єр січня

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок

Поделиться:

Січень 2018 здивує нас прем'єрами дивовижних фільмів, що зроблять ваш вечір затишним і теплим. Ми підготували для вас добірку дванадцяти найкращих кіноперм'єр січня, які захоплюють увагу з перших хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем'єр зими

«Свінгери», 1 січня 

Вчительку англійської мови Свєту, яку зіграла співчака і екс-модель Playboy Дар’я Астаф’єва, залишив коханець роздягнутою на балконі. Симпатичний сусід рятує дівчину від холоду та відчаю. Цю роль Даша Астаф’єва вважає найвідвертішою у своєму житті, і не через постільні сцени чи оголення, а тому, що вперше у фільмі їй довелося оголити душу та почуття, адже історія і діалоги героїв глибоко торкнули її особисто. Один з найяскравіших образів стрічки втілює народний артист України Олексій Вертинський. Для нього зйомки у секс-комедії стали справжнім викликом, якого він давно чекав в своїй карьєрі. Фільм «Свінгери» вже вийшов у прокат. Поспішайте у кінотеатри і насолоджуйтесь переглядом української секс-комедії. 

«Найвеличніший шоумен», 4 січня

Виконавцем головної ролі у захоплюючому мюзиклі став всіми улюблений американський актор Г'ю Джекман. У новому фільмі актор перевтілився у Фінеаса Барнума - легендарного бізнесмена і засновника найзнаменитішого цирку в Америці. Кінострічка розповість, як Барнум пройшов шлях від сина кравця до прославленого шоумена.

«Все тільки починається», 4 січня

Колишній агент ФБР та адвокат злочинців знаходиться в програмі захисту свідків. Йому потрібно забути про суперництво, щоб впоратися із атакою кілерів. Комедійний бойовик був знятий під керівництвом режисера Рона Шелтона. Головні ролі у фільмі зіграли Морган Фріман та Томмі Лі Джонс.

«Фінальний портрет», 11 січня 

Париж. 60-ті роки минулого століття. У столиці Франції проживає художник та скульптор Альберто Джакометті. Альберто розпочинає роботу над новим портретом. Для цього йому потрібний натурщик. Він обирає Джеймса Лорда - молодого критика, котрий нещодавно приїхав із Лондона.  

«Пригоди Паддінгтона», 18 січня

Продовження неймовірної історії ведмедика Паддінгтона у Лондоні з'явиться на екранах вже зовсім скоро. Український гуморист Володимир Зеленський озвучив головного героя у першій частині фільму і зробить це вдруге.

«Темні часи», 18 січня

Історична драма Джо Райта розповідає про справи Уїнстона Черчілля в 1940 році, коли нацистські війська поглинула Францію і розгромила британський експедиційний корпус на материку. Прем'єр-міністра зіграв Гері Олдман.

«Астрал: Останній ключ», 18 січня

Четверта частина відомого фільму жахів розкриє таємницю медіума і парапсихолога Еліс. Зло обрало саме її для контакту з реальністю. Чи зможе вона встояти та протистояти потойбічній силі, що вже так близько? Не пропустіть прем'єру хорору 18 січня у кінотеатрах України. 

«Форма води», 18 січня

Події у фільмі розвиваються в Америці, у часи Холодної війни. Еліза працює у надсекретній лабораторії. Через свою роботу жінка веде усамітнене та ізольоване життя. Все зміниться, коли Еліза та її колега Зельда стануть свідками секретного експерименту.

«Вечори французького кіно», 24 січня

«Вечори французького кіно» - це щорічний фестиваль, присвячений наймасштабнішим французьким кінопрем'єрам. У Новому 2018 році «Вечори французького кіно» відбудуться втринадцяте. Проведіть вечір у компанії веселих та романтичних французьких фільмів!

«Казка про гроші», 25 січня

Це український художній фільм, що розповідає історію хлопця Левка. Він успадкував млин свого батька  а пізніше отримав шинок лихваря Янкеля. Левко швидко розбагатів, однак це не пішло йому на користь. Хлопець хоче ще більше і втрачає почуття добра, любові та співчуття. Ним тепер володіє нечиста сила.

Одну із головних ролей у фільмі виконала українська акторка Анастасія Карпенко, котра зіграла у 16-серійному мелодраматичному серіалі «За три дні до кохання». Скоро ви побачите цей серіал на телеканалі 1+1. 

«Той що біжить лабіринтом: Ліки від смерті», 25 січня

«Ліки від смерті» завершує трилогію і обіцяє дати відповіді на всі ті питання, які хвилювали персонажів і глядачів протягом перших двох картин циклу. Нагадаємо, що дія «Того, що біжить лабіринтом» розвивається після глобальної катастрофи, в якій левова частка людства загинула або перетворилася на зомбі.

«Дрібничка на день народження», 25 січня

Немолода, однак дуже успішна дизайнерка Сена святкує свій День народження. Жінка досі мріє зустріти кохання всього свого життя. Одного разу їй здалося, що такий особливий чоловік вже прийшов у її життя. Він запросив Сену на побачення у її День народження. Які пригоди чекають на пару - дивіться у прем'єрі романтичної комедії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, на які чекають навіть дорослі