Гороскоп кохання 2019 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп кохання 2019
freepik.com

2019 рік доведе усім нам, що кохання – все ж таки отрута!

Поділитися:

Напередодні Нового року провідний езотерик України Сімона Бородіна розповіла, чого чекати усім знакам зодіаку у коханні в 2019-ому! За прогнозами астрологів, 2019 рік почнеться з сонячного затемнення, яке відбудеться 5 січня. Це потрібно сприймати як символ відмови від «токсичних» стосунків, які вже давно зайшли в глухий кут. У Новому році експерт радить позбутися спогадів минулого і будувати вже існуючі або нові відносини.

Овен

У 2019 закохані Овни будуть почуватися, як на розвідці. Спостерігається небезпека спровокувати ревнощі партнера або розрив відносин. Овни заплутались і їм буде складно зробити правильний вибір, особливо в періоди посиленого впливу Венери - планети, яка вважається антагоністом Овна. Неприємностей, за прогнозами астрологів, варто чекати 7 січня - 3 лютого, 26 березня - 19 квітня, 15 травня - 2 липня, 14 вересня - 7 жовтня, 2 листопада - 25 листопада. У ці дати у відносинах важливі довіра, сексуальна і духовна близькість.

Телець

Рік Жовтої Земляної Свині подарує Тельцям шанс розібратися в стосунках, знайти своє кохання і вплинути на кохану людину в потрібному ключі. Для багатьох Тельців це буде щасливий рік, так як Венера пробудить сильний зустрічний потік почуттів від потенційного або поточного партнера. 2019 рік - вдалий період часу для вибудовування гармонійних і довірливих стосунків, зміцнення і реанімування почуттів. Астрологи попереджають, що багато Тельців ризикують занадто захопитися спробами вивідати таємниці коханого (коханої). Подібні дії можуть обернутися абсолютно непередбачуваним чином і ускладнити відносини. Найбільш сприятливі місяці для зближення з партнером: січень, лютий, березень, квітень, травень, червень, вересень, жовтень і листопад.

Близнюки

Закохані Близнюки, які тільки почали відносини, на початку року можуть бути загнані в кут більш досвідченим партнером. Лише представники цього знаку з сильним характером зможуть втримати удар, не піддавшись астрологічним тенденціям. Якщо Близнюкам захочеться зізнатися в почуттях коханій людині, зробити пропозицію одружитися або жити разом, то краще за все зробити це в січні або лютому, або ж почекати до літа, поки Венера не ввійде в знак Близнюки і не подарує перспективні можливості. У червні і липні відносини можуть постати зовсім в іншому світлі.  

Рак

Раки проведуть наступний рік у чудовому настрої - Жовта Земляна Свиня подарує щастя сімейним людям, які вміють прислухатися до свого партнера. Весь рік планета-покровитель даруватиме позитивну енергетику, а в липні Венера відвідає сузір'я Рака. Літо стане для представників цього знаку часом відкриттів і нових можливостей. Астрологи повідомляють, що Раки дізнаються багато нового, в тому числі про себе і свого партнера. Вигідна зміна стратегії на початку року поведе за собою позитивні зміни. У Раків буде не одна можливість переконатися, як їм пощастило в коханні.

Лев

Новий 2019 рік для Левів складеться досить вдало, щоправда, заради успіху в коханні доведеться приборкати свій егоїзм. Зима і весна стануть періодом нових перемог. Літо подарує представникам цього знаку чимало можливостей для того, щоб поліпшити відносини з коханою людиною, позбутися проблем і оновити почуття. Липень і серпень принесуть з собою позитивний вплив Венери. Важливо присвятити особистому життю весь вільний час. Знаки уваги, спільна відпустка, побачення, романтичні знайомства (для самотніх Левів) і тепле спілкування допоможуть залатати тріщини в човні кохання, наповнити роман любов'ю і щастям.

Діва

Рік Жовтої Свині стане для представників знаку Діва роком великих можливостей і змін, так що прогнози найоптимістичніші. Початок року може пройти в турботах про щось нове і незвичне. Можливо, це буде криза у відносинах, новий партнер, нові почуття. У будь-якому випадку, астрологи радять не надто поспішати в рішеннях і висновках, а дозволити подіям розвиватися за течією. Весняні місяці допоможуть трохи відпочити і адаптуватися, але не дуже розслабляйтеся - вплив Венери в літні місяці швидко поверне Дів у прискорений ритм життя. З цього періоду і практично до кінця року представники цього знаку будуть посилено працювати над відносинами, затверджувати власні погляди і відстоювати особисті кордони. Небезпекою 2019 року стануть ревнощі з боку партнера.

Терези

Новий 2019 рік для Терезів буде трампліном в незвідане. Які зміни чекають на вас у майбутньому - позитивні чи не дуже - залежить від конкретних ситуацій. Відомо лише одне - шанси зустріти когось особливого великі. Зимові місяці стануть для представників цього знаку періодом нових надій. Багато що з того, що хотілося втілити в життя, стане можливим, варто тільки почати діяти. Самотнім Терезам важливо шукати тих, хто зуміє вдихнути в них надію і підвищити спрагу до життя - енергійних і романтичних людей, здатних змінити не тільки своє життя, а й чуже. Осінні місяці принесуть Терезам яскраві події і позитивні зміни в почуттях.

Скорпіон

Для Скорпіонів 2019 рік стане справжнім випробуванням на емоційну і духовну витривалість. На щастя, народжені під егідою Скорпіона відрізняються умінням протистояти будь-яким труднощам, в тому числі й емоційного характеру. Однак в Новому році вплив Венери може принести з собою відчуття, що відносини з другою половинкою зайшли в глухий кут. Поспішати з висновками і приймати важливі рішення не варто. Готовність до конструктивного вирішення проблем позбавить від можливих ускладнень і запобіжить розлученню. Астрологи повідомляють, що ближче до кінця року Скорпіонам може дуже пощастити. Листопад і грудень стануть місяцями появи паростків нового і чистого кохання.

Стрілець

Представникам знаку Стрілець в наступному році вдасться зрозуміти, що їх найбільше приваблює в партнері, з ким вони хочуть будувати стосунки і з ким вони готові попрощатися. Жовта Свиня - істота скромна і добра. Доброта притаманна Стрільцям, а от скромності їм доведеться навчитися. За гороскопом на 2019 рік саме скромність і терпимість дуже знадобляться в стосунках. Зимові місяці - період помилок в коханні. Не виключено, що й партнер в ці місяці проявить нестриманість у почуттях. На щастя, Венера обіцяє Стрільцям заряд енергії та віри в краще, так що вони з легкістю зможуть подолати будь-які перешкоди. Навесні, влітку та восени у відносини можуть втрутитися треті особи. Астрологи рекомендують захистити свої відносини від чужого впливу, і тоді 2019 рік подарує тільки щасливі зміни.

Козеріг

У 2019-ому Козероги будуть здатні на великі любовні подвиги. Але астрологи попереджають, що зимові місяці можуть стати справжнім випробуванням для тих Козерогів, які поки що не знайшли своє кохання. Доля надасть вибір, який потрібно зробити швидко. Та не бійтеся – ваш вибір буде вірним. Сімейним представникам не варто боятися нового - кожен крок назустріч незвіданому стане початком незабутньої пригоди. Вже навесні багато Козерогів наблизяться до своєї мрії і стабільності у відносинах з партнером. Починати нові відносини або розплутувати проблеми бажано влітку або ближче до зими (26 листопада - 2 грудня).

Водолій

Народженим під егідою Водолія Новий рік подарує багато  нових незабутніх вражень. Не виключено, що й самі Водолії відчують, що стали більш вільні у своїх думках, словах і бажаннях. Венера, покровителька любові, відвідає сузір'я цього знаку аж два рази за рік - 1 березня - 25 березень і 10 грудня - 1 січня. Позитивний вплив планети підвищить успішність в амурних справах. Закохані Водолії відчують в цей період небувалий приплив сил і емоцій, випробують ніжні почуття і бурхливі пристрасті. За гороскопом весняні та зимові місяці 2019 року - найбільш вдалий час для пошуку кохання, зміцнення і відновлення відносин. В інші місяці варто бути обачнішими, особливо якщо Водолії ще не оговталися після важкого розриву і невдалого роману.

Риби

2019 рік може стати для Риб періодом помилок в коханні. Астрологи рекомендують Рибам тренувати власну прагматичність, керувати емоціями і перестати шукати ідеал. Початок року підкаже Рибам, в якому напрямку варто рухатися, щоб раз і назавжди змінити своє життя. Взимку і навесні важливо помічати зміни, що відбуваються навколо. Саме на зимовий період припадають найскладніші моменти у відносинах.