Гороскоп здоров'я 2018 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп здоров'я 2018 для всіх знаків зодіаку
freepik.com

Дізнайтесь, що підготували для вас зірки у 2018

Поділитися:

Собака протягом усього року буде заряджати нас позитивною енергією. Цей рік допоможе акумулювати кошти, забезпечити собі стабільне життя і не боятися завтрашнього дня. Грайливість, радість і відданість собаки принесуть довгоочікувану стабільність в наше життя. Як 2018-ий вплине на стан вашого здоров'я - читайте у порадах езотерика Симони Бородіни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп фінансів 2018 для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

В цьому році у вас підвищений ризик до травматизму, тому підживіть свій організм продуктами, що збагачені кальцієм. Існує також підвищений ризик виникнення переломів, тому максимально зміцнюйте ваші кістки. Найбільш вдалі місяці: квітень, серпень, вересень і грудень. Напружені місяці: жовтень і листопад.

ТЕЛЕЦЬ

В здоровому тілі здоровий дух. Здорове харчування і спортивні навантаження триматимуть вас у тонусі. Добре спіть, пропийте курс вітамінів і з радістю зустрічайте кожен новий день. Найбільш вдалі місяці: червень, листопад, грудень. Напружені місяці: січень, липень, серпень.

БЛИЗНЮКИ

Оптимізм, життєрадісність і систематичні заняття спортом - запорука міцного здоров'я і довголіття. Для старту - почніть ранок з зарядки. Найбільш вдалі місяці: лютий, березень, серпень, вересень. Напружені місяці: травень, червень, липень.

РАК

Вчасно звертайтеся до лікаря і починайте лікування. Раки повинні розуміти, що після роботи потрібно відпочивати, а відпочинок варто зробити активним: спортзал або прогулянки на свіжому повітрі. Найбільш вдалі місяці: квітень, серпень, вересень. Напружені місяці: січень, жовтень.

ЛЕВ

Потрібно відмовитися від шкідливої їжі і зловживання спиртними напоями. Саме час надати перевагу хорошим звичкам. Єдина хвороба Львів у 2018-ому - лінь! Найбільш вдалі місяці: січень, липень, серпень. Напружені місяці: березень, травень, червень, вересень.

ДІВА

Здоров'я може нагадати про себе ще на початку зими. Бережіть серцево-судинну систему і не перевантажуйте шлунково-кишковий тракт. Пам'ятайте, що повільні захворювання можуть переростати в хронічні. Найбільш вдалі місяці: червень, травень, вересень. Напружені місяці: лютий, березень, серпень, листопад, грудень.

ТЕРЕЗИ

Проблеми зі здоров'ям можуть виникнути на тлі хронічного стресу і занадто швидкого ритму життя. Бережіть себе. Найбільш вдалі місяці року: травень, серпень, грудень. Напружені місяці: січень, липень, вересень.

СКОРПІОН

Світ прекрасний! Переконуйтеся в цьому кожен день. А ще його можна прикрасити собою, і він стане ще кращим. Позбавтеся від постійної тривожності, додайте в своє життя більше позитиву. Частіше гуляйте на свіжому повітрі, займіться своєю зовнішністю. Найбільш вдалі місяці року: січень, травень, липень. Напружені місяці: лютий, березень, жовтень.

СТРІЛЕЦЬ 

Відчуваєте лінь? Боріться з нею, інакше пропустите багато цікавого, та й здоров'я почне турбувати. Звичайна застуда може привести до серйозних захворювань нирок, підшлункової або лімфовузлів. Захворіли - залишіться вдома, викличте лікаря. Не займайтеся самолікуванням. Найбільш вдалі місяці: січень, червень, липень, серпень. Напружені місяці: лютий, березень, вересень.

КОЗЕРІГ

Ваші хвороби виникають від перевтоми. Не кожен може витримати такий швидкий ритм життя. Ризикуєте отримати невроз. Ви занадто недовірливі, а також варто змінити своє ставлення до себе. Їжте здорову їжу. Найбільш вдалі місяці: січень, лютий, жовтень, листопад. Напружені місяці: квітень, травень.

ВОДОЛІЙ 

Чарівної пігулки від нудьги немає. Заведіть домашнього улюбленця - і світ наповниться яскравими фарбами. Зірки попереджають не надриватися, адже це може призвести до травми. Будьте обережні, купаючись у водоймах. Найбільш вдалі місяці року: січень, лютий, березень. Напружені місяці: червень, липень, вересень.

РИБИ 

Якщо вдасться відпочити біля моря в сімейному колі - це вирішить багато проблем зі здоров'ям. В цьому році у Риб вразлива спина, тому вам не можна носити важке та надривалися на силових тренажерах. Риби повинні пам'ятати, що їм шкідливо перевтомлюватися. Найбільш вдалі місяці року: січень, лютий, квітень, вересень. Напружені місяці: жовтень, листопад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку