Куди поїхати на Різдво: 5 дивовижних куточків України

Вирушайте у незабутню зимову мандрівку

Поділитися:

Напередодні Різдва ми вирішили підготувати для вас добірку топ-5 найкрасивіших міст України, до яких хочеться поїхати на різдвяні вихідні. Пакуйте валізи та одягайтеся тепліше - ми вирушаємо у незабутню подорож.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 незабутніх українських міст: Куди поїхати всією родиною на вихідні

ЛЬВІВ

Одне з найпопулярніших туристичних міст в Україні не втомлюється дивувати своїх гостей знову й знову. Місто Лева славиться легендами, кавою та шоколадом. Львів – справжня втіха для гурманів. Та окрім великої кількості атмосферних ресторацій, місто вражає храмами та музеями. Незабутніми будуть і прогулянки у Шевченківському гаю.

УЖГОРОД

Неймовірна архітектура цього міста вражає із перших хвилин перебування в Ужгороді. Тут ви маєте нагоду побачити старовинні замки, храми та скульптури. Відвідайте цікаві екскурсії та поласуйте місцевими стравами. Обов'язково прогуляйтеся центральною вулицею міста. Саме тут ви знайдете чимало кав'ярень та сувенірних крамниць. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 місць Закарпаття, в які можна закохатися

БУКОВЕЛЬ

Класикою зимового відпочинку українців вважаються Карпати. Зимові Карпати наповнені свіжим повітрям, сніжними забавами та дитячим сміхом. Катання на лижах, спа та сауни, мальовнича гірська природа та чашка ароматного чаю - відпочинок у Буковелі допоможе не лише відновити сили, а й оздоровитися.

ЯРЕМЧЕ

Це живописне місто називають найвідомішим кліматичним курортом Прикарпаття, туристичним центром Івано-Франківщини, центром туризму та активного відпочинку. Прогулянки засніженим парком, чашка ароматного чаю у затишній кав’ярні та неймовірний вид гір - тут можна весело провести увесь вікенд.

КИЇВ

Мільйони мерехтливих вогників, різдвяні ярмарки, красуня-ялинка та безліч фестивалів - Київ продовжує тішити українців своєю зимовою казкою. Насолоджуйтесь смачними частуваннями, закружляйте у танці під улюблені хіти та просто прогуляйтеся затишними вулицями міста. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українське місто потрапило у рейтинг найкращих ідей для мандрів за версію The Telegraph

 

poll_content_130