Людмила Барбір пригадала, як святкували традиційне карпатське Різдво у її дитинстві

Ведуча Сніданку з 1+1 розповіла, як зустрічатиме Новий рік

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір зізналася про свої новорічні плани та пригадала, як святкувала зимові свята в дитинстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився перший ефір Людмили Барбір у Сніданку з 1+1 (відео)

- Як плануєте зустріти Новий рік?

- Свій новорічний образ я зазвичай створюю вже в останній момент. Я не витрачаю на це часу. Я думаю, цього року, традиційно, я поїду до своїх батьків, адже родина - це святе, а тим паче вони живуть у Карпатах. Там Різдво святкується за усіма традиціями - великою родиною, з колядками, щедрівками. 

- Який ваш найтепліший новорічний спогад? 

- Напередодні свят тато привозив додому ялинку, аж до стелі. Мама виходила на поріг і дивилася, вона густенька чи не дуже. Тато хвилювався, щоб вона їй сподобалась. Ми діставали старі новорічні кульки, багато гірлянд і починали прикрашати ялинку. Це був наш справжній родинний ритуал. Це дуже яскраві спогади із дитинства. До нас приходив справжній Дід Мороз, який приносив нам подарунки, і ми водили хороводи. Зараз я хочу передати дух та настрій Різдва і Нового року, в першу чергу, своєму сину Тарасику. Тому ми завжди наряджаємо ялинку, купуємо нові іграшки і завжди радимося із сином, які йому більше подобаються. Я максимально намагаюся розповісти йому, як це було в мене і, звичайно, у нас з'являються свої нові сімейні традиції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красуня Барбір опановує бойові мистецтва (відео)