У мережі з'явився перший ефір Людмили Барбір у Сніданку з 1+1 (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Шанувальники та друзі вітають ведучу Сніданку з 1+1 з днем народження

Поделиться:

Сьогодні, 30 листопада, свій День народження святкує ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1 Людмила Барбір. Зіркову телеведучу поспішають привітати рідні, колеги та глядачі. Приєднуємося до всіх привітань і бажаємо Людмилі успіху, щастя та добробуту в родині!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красуня Барбір опановує бойові мистецтва (відео)

У сьогоднішньому ранковому ефірі Людмилу привітали Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв. Окрім доброзичливих вітань колеги розповіли, якою є їх дружба із Людмилою. 

Люда завжди прийде на допомогу. Вона дає сили, енергію, гарний настрій. Нехай у тебе, твоїх рідних та близьких усе буде добре, - привітав колегу Руслан Сенічкін.

Зіркова пара Сніданку з 1+1 Людмила Барбір та Руслан Сенічкін полюбилася мільйонам глядачів. У день народження Людмили ведучі поділилися із глядачами відео першого ефіру Людмили Барбір на шоу Сніданок з 1+1. 

Ми з Людмилою прийшли на 1+1 фактично в один момент. Я працював у ТСН, а Люда - у Сніданку з 1+1. Я пам'ятаю, як Люда робила зі мною артикуляційну гімнастику, у всьому допомагала. Ми з тобою, як брат із сестрою, долучився до привітань Єгор Гордєєв. 

Фото Людмили Барбір, 2013 рік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір у прямому ефірі зізналася, що пов’язує її з Олексієм Смолкою

Новости по теме