Меню на Новий рік: Що купити заздалегідь, щоб зекономити

Придбайте найнеобхідніше вже зараз!

Поділитися:

Шампанське, консервовані овочі та баночка ікри - залишився місяць до Нового рокуКуди піти у Києві на новорічні свята, і українці починають потроху купувати смаколики до свята. Які покупки необхідно робити заздалегідь, щоб зробити новорічний стіл особливим?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів запашної випічки для чудового настрою
 
М’ясо. Економісти запевняють, що разючих змін у цінах, в порівнянні з тим, якими вони є зараз, не передбачається. Курятина у ціні має бути стабільною, а от свинина може збільшитися, проте лише на 3-4%. Що стосується яловичини, то протягом року ціна на неї збільшувалася, але у дні новорічних свят змін не передбачається. 

Копченості. Різноманіття копченостей на прилавках магазинів вражає. Купити улюблену копчену ковбасу можна вже зараз, адже вона довго зберігається. 

Консерви залишаться у тій самій ціні. Орієнтовно на 5 % може збільшитися ціна на  шпроти. 5 рецептів сендвічів на всі випадки життяЗвичайно, найпопулярнішою новорічною консервою залишається ікра. У новорічні свята ціна на неї теж може збільшитися, тому поспішіть придбати декілька баночок вже зараз. 

Цитрусові. Класика зимового столу - цитрусові, повинні утриматися у нинішній ціні. 5 простих правил, щоб не застудитися

Солодощі. Смачні цукерки до новорічного столу, яким зрадіють дітлахи, можна купувати вже зараз, аби зменшити свій список покупок для новорічних свят. 

Новорічного ажіотажу у магазинах країни поки що немає, адже традиційно українці роблять закупки за день-два до Нового року. Однак вже зараз можна купувати те, що довго лежить. Крім цього, не забувайте стежити за новорічними знижками, які регулярно влаштовують великі супермаркети країни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 смачних рецептів італійської пасти