Модні тенденції у новорічному макіяжі: Як стати королевою свята

Як зробити модний макіяж для новорічної ночі.

Поділитися:

Стильний та дещо яскравий макіяж мусить стати важливою частиною вашого святкового образу. Тож ділимося beauty-ідеями, які допоможуть підкреслити вашу красу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей новорічного маникюру, якими ви всіх зачаруєте

СЯЙВО ОЧЕЙ

Додати блиску своїм очам можна за домогою шиммера або гліттера. Як радить візажист Ірина Шевчук, крупні блискітки потрібно наносити на спеціальну основу. Тоді вони не опадуть та не згорнуться.

Також зверніть увагу на дрібні блискітки – перламутрову пудру (слюду), що наноситься зверху на тіні та не потребує додаткової фіксації.

АКЦЕНТ НА ВУСТА

Родзинкою вашого святкового макіяжу можуть бути притягальні вуста. До прикладу, скористайтеся гліттером, нанісши його на матову помаду.

Також варто звернути увагу на пораду експерта Сніданку з 1+1, візажиста Ірини Шевчук: «Представницям теплого типу зовнішності потрібно обирати помаду червоного кольору з помаранчевим відтінком. Для холодного типу зовнішності підійде помада з рожевим, бордовим, трохи фіолетовим відтінком. А ще, малюючи контур губ, варто розвернути олівець від кута до центру вуст».

УЛЬТРАФІОЛЕТ - ГОЛОВНИЙ КОЛІР 2018-ГО

Чому б не зустріти Новий рік у його трендовому кольорі? Інститут Pantone визначив, що головним кольором 2018-го буде ультрафіолет. Якщо ви готові до яскравого макіяжу, обирайте фіолетові тіні, помаду або туш. Головне – підійти до такого макіяжу тонко, зробивши ультрафіолетовий акцент або на вустах, або на очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому зустрічати рік Собаки 2018: Поради астролога

ОРИГІНАЛЬНИЙ МАКІЯЖ

Охочі привернути до себе максимальну увагу оточення варто створити особливий макіяж за допомогою гліттера, фольги тощо. Так, на вашому обличчі можуть «засяяти» зорі або з’явитися дрібні, блискучі «веснянки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як обрати стильне новорічне вбрання