Попри все: українці, які надихають своєю силою волі

5 людей, які надихнули нас своєю силою волі
1plus1.ua

Почувши їх історії, неможливо стримати сліз

Поділитися:

Наприкінці 2017-го кортить пригадати найчуттєвіші моменти у житті наших проектів, що пов’язані із особливими людьми. Їх вчинки та життєві історії надихають, спонукають бути кращими та творити добро. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 кроків, які змінять ваше життя у 2018 році

Мрійлива Ярослава

У чвертьфіналі оновленого шоу Танці з зірками Ахтем Сеітаблаєв здійснив мрію маленької Ярослави, яка з дитинства прикута до інвалідного візка. Дівчинка завжди мріяла про велику сцену і хотіла станцювати на головному паркеті країни з Ахтемом. Ніжний танець викликав сльози суддів, а також розчулив всіх присутніх у залі. Зауважимо, що мрія Асі стала реальністю завдяки проекту «Здійсни мрію», який курує ведуча 1+1 Лідія Таран.

Відважні Моделі XL

Одним із найскладніших завдань для пишнотілих красунь у новому революційному шоу Модель XL стало психологічне випробування, в якому учасницям довелося зняти вантаж минулих образ та назавжди позбутися своїх комплексів із приводу фігури. Кожна дівчина пройшла вулицею в центрі Києва в купальнику, написавши на своєму тілі образливі слова, які чула на свою адресу. «Корова», «товстуха», «жирна» - ці образи знайомі кожній учасниці.

Атлет Євген

Герой спецпроекту ТСН «Висота» - атлет Женя влітку на власних плечах виніс на Говерлу свого друга Гошу, хворого на ДЦП. Нещодавно ведучий програми Світ навиворіт запросив хлопців на свою творчу зустріч, аби показати усім: людей, які мріють, нічого не може зупинити. Після унікального сходження до найвищої точки України життя хлопців кардинально змінилось. Надихнувшись успіхом, Гоша розробляє проект вдосконалення інвалідного візка та планує реалізувати соціальні інклюзивні проекти, які б спонукали людей з інвалідністю до активного способу життя. Лекція відомого мандрівника підштовхнула хлопців на ідею здійснити спільний спуск на лижах в Карпатах, а також разом з іншими людьми з інвалідністю вони планують взяти участь у груповому підйомі в польські Татри.

Чуттєва Софія Заікіна

У першому ефірі сліпих прослуховувань Голосу. Діти-4 8-річна дівчинка з Києва Софія Заікіна виконала пісню Едіт Піаф «Non, je ne regrette rien». У дівчинки аутизм, однак вона прагнула довести усім, що може гідно виступити на великій сцені. Музика допомагає їй розвиватися та робить її щасливою. Хоча жодний із тренерів не повернувся, дівчинка не втратила віри у себе та свій талант і пообіцяла, що продовжить займатися вокалом.

«Переможець» Сергій Романовский

Учасник проекту «Переможці» Сергій Романовський взяв участь у Чемпіонаті України із  триатлону. Такі змагання до снаги тільки найвитривалішим. Боєць АТО втратив кінцівку, однак не втратив сили духу. За три роки після поранення він не просто звик до протеза, а й став палким спортсменом. З усіх етапів триатлону роману найбільше подобається плавання. Над бігом та велодистанцією боєць іще попрацює. Сергій зізнається, щоще рік тому не плавав. Чоловік тренується щодня, і про те, як це для нього складно, він ніколи не говорить. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 речей, які створять передноворічний настрій