Правила дрес-коду: Що одягти на корпоратив, вечірку чи в театр

Правила дрес-коду: Що одягти на корпоратив, вечірку чи в театр
instagram.com/gilochka

Як створити ідеальний лук для особливого вечора?

Поділитися:

10 образів з балу VIVA!, які не залишили нас байдужимиДля вечірньої події кожна модниця хоче вбратися особливо стильно. Дізнавшись більше про особливості вечірнього дрес-коду, ви зможете створити довершений образ, в якому ви виглядатимете неперевершено. Зробіть свій вечір особливим, підібравши модний одяг та яскраві аксесуари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий зимовий гардероб та сукня для корпоративу: Що шукати на осінньому розпродажі

Коктейльний дрес-код. Маленька чорна сукня, туфлі на високих підборах або брючний костюм - саме ці речі коктейльного стилю допоможуть вам створити неповторний лук для походу на вечірку, новорічний корпоратив або в театр. Пам’ятайте про довжину сукні - вона не повинна бути вище коліна, а декольне не занадто глибоким. Найкращий варіант для сумки - елегантний клатч. 

 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

Офіційний стиль найбільше підходить для театральних відкриттів або вечірок. Брючний стильний костюм або поєднання жакет-спідниця ідеально пасуватимуть для вечірніх заходів. Сміливо обирайте яскраві кольори костюмів, а також яскраві аксесуари. Доповнять образ туфлі або чобітки на високих підборах. 3 зачіски, котрим не страшна шапка

Шик та блиск. Довгі вечірні сукні із велюру, шовку чи атласу створять ідельний образ для новорічного корпоративу або вечірки. Доповніть свій лук хутряною накидкою або шубою, одягніть стильні рукавички та яскраві туфлі на підборах. У такому образі ви безсумнівно сяятимете та привертатимете увагу всіх присутніх!

Кежуал. Стриманий образ у стилі кежуал буде доречним для походу в театр або вечірку. Якщо ви поспішаєте на вечірній захід після роботи в офісі, прикрасьте свій лук яскравими аксесуарами - стильною сумкою, масивними прикрасами та високими підборами. Пам’ятайте, що навіть в улюбленому светрі оверсайз і темних брюках ви матимете неперевершаний вигляд. 5 порад для модниць, як обрати ідеальний плащ


 
Костюмована вечірка - чудова нагода пофантазувати. Згадайте улюбленого персонажа із кінострічки або мульфільму і здивуйте усіх на новорічному корпоративі. Яскравий мейк-ап, сміливе декольте, незвична зачіска та навіть перука допоможуть зробити ваш образ ще святковішим. 

 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

Напередодні чорної п’ятниці у вас є можливість спланувати свій образ для особливого вечора. Поспішайте на шопінг та оберіть для себе неймовірний наряд, що приковуватиме погляди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів, як обрати те саме пальто