Багато хто вже подумує про цікаві страви, які можна приготувати до святкового столу. Радимо звернути уваги на наступні рецепти від Руслана Сенічкіна — вони стануть у пригоді і в будні, і на свята. До того ж не заберуть у вас багато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів від героїв улюблених мультфільмів

СИРНО-КРАБОВІ КУЛЬКИ

Інгредієнти:

Сир — 100 г

Оливки — 100 г

Кріп — 30 г

Яйця — 3 шт.

Часник — 3 зуб.

Крабові палички — 200 г

Домашній сир — 150 г

Мариновані огірки — 3 шт.

Спеції за смаком

Ці сирно-крабові кульки готують із додаванням маринованого огірка та з оливкою всередині. І в них немає жодної краплі майонезу. Відео приготування дивіться вище.

ТОМАТНИЙ СУП ІЗ МІДІЯМИ

Інгредієнти:

1 цибулина

70 г мідій

100 г селери

200 г томатів

1 морквина

4 помідори

2 зубки часнику

800 мл овочевого бульйону

2 болгарських перці

Зелень і спеції за смаком.  

Руслан Сенічкін ділиться рецептом вітамінного супу з томатів та ніжних мідій. Деталі приготування дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів пісних супів від Руслана Сенічкіна

ВІТАМІННИЙ САЛАТ ІЗ МІДІЯМИ

Інгредієнти:

Квасоля200 г

Мідії 300 г

помідори 200 г

1 цибулина

1 відварений буряк

Спеції за смаком 

Маринад:

Цибуля — 1 шт.

Соєвий соус — 1 ст. л.

Бальзамічний оцет — 1 ст. л.

Оливкова олія — 2 ст. л.

Сіль — 1 ч. л.

Деталі приготування цього апетитного салату дивіться у відео — там Руслан Сенічкін ділиться всіма секретами.

ФАРШИРОВАНІ ПЕРЦІ З ОСОБЛИВОЮ НАЧИНКОЮ

Інгредієнти:

Сир – 150 г

Яйце – 2 шт

Часник – 3 зубки

Крабові палички – 200 г

Вершкове масло – 100 г

Вершковий сир – 200 г

Болгарський перець – 3 шт.

Зелень та спеції

Цікавий рецепт фаршированих перців, де не потрібно смажити, варити, тушкувати… Деталі приготування дивіться далі.

БАНАНОВІ ПАНКЕЙКИ

Інгредієнти:

Яйце — 2 шт.

Молоко — 150 мл.

Банан — 1 шт.

Борошно — 90 г

Цукор — 20 г

Розпушувач — 2 ч. л.

Тепер перейдімо до смачного десерту. Ці панкейки напрочуд смачні та легкі в приготування. Уважно дивіться відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 духмяних смаколиків, які наблизять відчуття свята