Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Новорічний рецепт лимонного пирога для затишного настрою

лимонний пиріг
Потіште духмяним смаколиком усю родину!

На кортить почастувати своїх гостей не лише святковими салатами й оригінальними гарячими стравами, а й запашним десертом. Сьогодні разом із кулінаром Русланом Сенічкіним ми пропонуємо вам приготувати духмяний лимонний пиріг до новорічного столу. Гарантуємо - цей рецепт легкий у приготуванні. Аромат й неповторний смак пирога буде до вподоби усій родині!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 надсмачних рецептів солодощів без цукру

РЕЦЕПТ ЛИМОННОГО ПИРОГА ВІД РУСЛАНА СЕНІЧКІНА 

Інгредієнти

яйця - 8 шт.

мед - 2 ст. л.

борошно - 4 ст. л.

лимонний сік - 60 г

цедра лимона - 2 ст. л.

жовтки 2-х яєць

лимонна цедра

Інгредієнти для тіста

мед - 2 ст. л.

житнє борошно - 200 г

мигдалеве борошно - 3 ст. л.

вершкове масло - 75 г

трохи солі

Як приготувати лимонний пиріг

1. Для приготування тіста змішати в окремій посудині усі інгредієнти. 

2. Готове тісто викласти у форму на лист пергаменту. Випікати у печі при температурі 175 градусів протягом 15 хв. 

3. Приготувати начинку для десерту. В чашу для блендеру розбити 8 яєць.

4. Додати до яєць ще 2 жовтки. Збити яйця окремо від решти інгредієнтів. 

5. Додати до яєць меду, потім - борошно й ретельно перемішати (протягом 1-2 хв). 

6. Після перемішування додайте лимонного фрешу й лимонної цедри. 

7. Залити кремову суміш у форму. Поставити у піч при температурі 160 градусів на 30-40 хв. 

8. Подавати десерт зі слайсом лимону й цукровою пудрою. Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерти на основі шоколаду: Прості рецепти до святкового столу

2018-12-17