Тиждень найвідоміших кінострічок: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватимуть на улюбленому телеканалі з 8 до 14 січня.

Поділитися:

Новорічна атмосфера на 1+1 продовжується! Цього тижня на вас чекають найпопулярнішими світові кінострічки за участі улюблених акторів. Не пропустіть фільми на будь-який смак та насолоджуйтесь переглядом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, на які чекають навіть дорослі

ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД, в понеділок о 20:15

Події розгортаються 20 тисяч років тому. Щоб уникнути холоду, що наближається з настанням льодовикового періоду, тварини мігрують на південь. Однак деякі з них все-таки вирішують залишитися. 

ГОТЕЛЬ ГРАНД БУДАПЕШТ, у вівторок о 22:00

Влаштовуючись на роботу в престижний готель "Гранд Будапешт", молодий хлопець Мустафа навіть передбачити не міг, скільки всього він має тут пережити.

ВИХІД: БОГИ ТА ЦАРІ, в середу о 22:20

Кінострічка розповідає старозавітну історіяю про великого пророка Мойсея і звільнення єврейського народу з єгипетського полону.

НОВОРІЧНИЙ КОРПОРАТИВ, в четвер о 22:20

Керол і Клей стали на чолі великої корпорації після смерті свого батька. Керол незадоволена станом справ у фірмі і вже закрила кілька відділень у різних штатах. На черзі і філія, якою керує її брат. Як не дивно, врятувати його може тільки грандіозний новорічний корпоратив.

РЖЕВСЬКИЙ ПРОТИ НАПОЛЕОНА, в п'ятницю о 00:20

У фільмі йдеться про людину, яка має неймовірну владу, однак часто сумує і не може знайти, чим зайнятися. На його життєвому шляху буде чимало проблем, а також комічних та непередбачуваних ситуацій. 

ПЛАНЕТА МАВП, в неділю о 20:15

Люди - вже далеко не єдині господарі планети. Чисельність генетично модифікованих мавп, яких очолює хитромудрий Цезар, збільшується з кожним днем.

ВІЙНА БОГІВ, в неділю о 22:50

Жадаючи влади, цар Гілеріон вирішує знищити людський рід та скинути з престолу богів. За допомогою Епірського Лука, зробленого руками бога війни Ареса, він звільняє Титанів від тисячолітнього ув’язнення у горах Тартара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих новорічних фільмів