Валентина Хамайко зізналася, на що чекає у 2018 році

Ведуча Сніданку. Вихідний розповіла про свої новорічні традиції

Поділитися:

Напередодні новорічних свят Ведуча Сніданку. Вихідний Валентина Хамайко висловила особисті сподівання на 2018 рік, а також поділилася особливими святковими традиціями, що склалися у її родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко озвучила головну героїню у серіалі Діагноз

- На що чекаєте у 2018 році?

- 2018 рік...Мої діти подорослішають. Кожен із них мені щось покаже, розкаже, проявить себе якось по-новому. Вони прийматимуть власні рішення, будуть відстоювати свою позицію, тому у мене 2018 рік буде під знаком дітей. Я також сподіваюся, що у країні стане все стабільніше, а в серцях українців з'явиться відчуття спокою, адже нам цього дуже не вистачає. 

- Як готуєтесь до святкування 2018 року?

- 31 грудня 2013 року народилася моя третя дитина Мирослава, тому весь Новий рік у нас завжди - це святкування її дня народження.

- Чи маєте новорічні традиції?

- З народженням дітей з'явилися й новорічні традиції. Перед Новим роком ми із дітьми робимо солодкі дарунки для наших хрещених батьків. 

- Розкажіть свій найтепліший новорічний спогад.

- Ми з чоловіком піднялися на Ельбрус. Це була об'єднуюча та цікава подія у нашому житті. Ми подолали цю вершину, це було сімейне одкровення. Що стосується дітей, то у них проявляється багато самостійності та лідерства, і я пишаюся ними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран та Валентина Хамайко влаштували свято пацієнтам лікарні