Время и Стекло пригадали свої найбільші досягнення у 2017

Надя та Позитив розповіли, чим їм запам'ятався рік, що минає

Поділитися:

Напередодні новорічних свят гурт Время и Стекло пригадали свої найбільші досягнення у 2017. Надя та Позитив розповіли, як та з ким зустрічатимуть Новий рік, а також згадали найвеселіші новорічні історії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, яке бажання загадає новорічної ночі

- Чим запам'ятався 2017 рік? 

- Він був таким насиченим для гурту Время и Стекло. Найбільшим досягненням для нас була участь у Голосі. Діти у якості тренерів. Ми надихнулись дітьми. Ми в них закохалися, і я не уявляю, як ми з ними розлучимось. Ми спілкуємось у соціальних мережах, я сподіваюсь ця дружба продовжиться. У нас виходили суперхіти. У нас рекорд переглядів пісні «Троль», «На стиле», «Наверно потому что». Я брала участь у Танцях з зірками, а також здійснила свою мрію, відкривши власний магазин. Ми активно пишемо музичний матеріал для наступного року. Подій, як бачите, стільки, що вони не поміщаються в одне інтерв'ю. 

- Де зустрічатимете новорічну ніч?

- Ми сподіваємось, що це буде в Києві. Ми хочемо провести час з сім'єю, але все ж думаємо, що проведемо Новий рік на сцені. 

- Розкажіть свій новорічний спогад.

- Минулого року ми застрягли у ліфті. Слава Богу, це було після концерту. Веселих історій було багато. Я також згадую, як в дитинстві на новорічні свята ми з батьками любили перевдягатися. Тато був Дідом Морозом, мама - Снігуркою, а я - сніжинкою. Ми об'їжджали всіх наших родичів напередодні Нового року. Ми всіх готували подарунки і примушували усіх співати колядки, розповідати вірші. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розповів про подію, на яку чекав усе життя