Як зустріти Новий рік 2018 романтично і з пригодами

Напередодні довгоочікуваних свят Дмитро Комаров розповів 1plus1.ua, як зробити свою зиму незабутньою.

Поділитися:

Сьогодні ведучий «Світу навиворіт» допоможе закоханим спланувати свій відпочинок цікаво, недорого та романтично.

Дмитро КомаровІНДІЯ І ПІВДЕННО-СХІДНА АЗІЯ НА НОВИЙ РІК 2017-2018

На Новий рік всі ми хочемо тепла, і не тільки у стосунках, а тому варто дивитися у бік якихось курортів на узбережжі. Ідеально підходить Індія: більш туристичний штат Гоа і менш розкручений штат Керала. Там вас чекає те, що ви зазвичай бачите у рекламних проспектах: білий пісок і кокосові пальми над головою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди поїхати в Україні прихильникам активного відпочинку взимку

Можна орендувати мопед, їздити по селах, обійнявшись з коханою людиною,  та прокидатися під шум океану. Буде вам  «рай в шалаше».

Причому, у прямому сенсі. Хатинку на березі можна знайти за $10-12 на добу. Дах з пальмового листя, а стіни з бамбука. Є, звичайно, і дорожчі за $20-25 -  і до безкінечності.

Також варто звернути увагу на Таїланд (дорожче, ніж в Індії), Камбоджу (переліт дорожче, але сам відпочинок - доступніший) та Філіппіни (дорогий переліт). Ви ніколи не забудете відпустку, яку провели на березі Індійського океану або Сіамської затоки. Перевірено на собі.

Квитки в Індію і Південно-Східну Азію можна придбати дешевше через арабський лоукост. Регулярні рейси коштують тисячі доларів, а з його допомогою реально вкластися у $ 500 туди і назад.

Квитки на 28-31 грудня потрібно купувати заздалегідь. Зараз, коли до Нового року залишилося три тижні, з квитками «на завтра» труднощів не виникає.

НОВИЙ РІК 2017 В ЄВРОПІ

У Європі я би провів Новий рік у Франції, але не в Парижі. Найбільше особисто мене цікавить місто Шамоні - батьківщина альпінізму. Сходження на найвищу точку Європи, Монблан, у грудні та січні, звичайно, неможливо, але навіть без цього там одні з найкрутіших трас для лиж і сноуборду. 

Відпочинок на будь-який смак: знайти, чим зайнятися, зможуть і екстремали, як я, і нормальні лижники, і навіть матусі з дітьми. Закоханим парам сподобаються вузькі вулички та різдвяні ярмарки.

Щоб розірвати шаблони подорожі Європою і пережити удвох справжню пригоду, варто не прив'язуватися до туристичного агентства. Тоді сама дорога перетвориться для вас на квест. Виїхати з України слід на автомобілі.

Якщо автомобіля у вас немає, то економно можна дістатися автобусом до Польщі, а там взяти квитки на лоукост. На місці по акції можна взяти автомобіль від €10-12 на добу. У подорожі Іспанією я брав автомобіль за €9 на добу і їздив на ньому більше тижня.

КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2018 В УКРАЇНІ

Найбільше багатство України - це Карпати. Удвох на Новий рік можна і варто їхати у Буковель, Драгобрат та менш популярний маршрут - Пилипець. Є таке селище біля Подобовця. Там можна орендувати дуже дешеве житло у приватному секторі. У Пилипці пологі траси, які підійдуть навіть для новачків, та найгостинніші люди в Україні.

Як організувати безпечний відпочинок для дитини та цікавий для батьків? Читайте на 1plus1.ua вже незабаром.