Живий корал: Як носити наймодніший колір 2019 року

Як носити самий модний колір 2019: Ідеї у фото
@alexismaymcmullin

Стильні ідеї для тих, хто хоче додати головний колір року до свого гардеробу.

Поділитися:

Якщо в 2018-му було модно носити ультрафіолет, то в новому році пальму першості відвоював відтінок рифів з океанських глибин. За версією Pantone, головним кольором в 2019-му стане living coral — «живий корал». Як стильно і грамотно інтегрувати його в свій гардероб?

Total-look

Модні будинки пропонують одягатися в кораловий з голови до п'ят. Це позбавить від необхідності шукати деталі одягу, які б гармонійно поєднувалися з примхливим і досить яскравим кольором року. Втім, з насиченістю відтінку можна експериментувати: більш стримано виглядає суміжний персиковий.

Щоб вбрання не здавалося занадто «ляльковим», спробуйте замінити коралову сукню на комбінезон або брючний костюм.

Paper Dolls

Базові речі

Відтінок living coral сам по собі вже акцент. Тому, щоб зберегти баланс, краще підбирати до нього однотонні речі без зайвого декору. Способів комбінувати кольори неймовірна кількість. Кораловий добре виглядає і з глибоким індиго, і з елегантним винним. Головне, дотримуватися однієї температури відтінків: пастельний корал слід міксувати з ніжним лавандовим, а ось гучний оранжевий, що наближається до фуксії, з так само інтенсивним.

Koton

River Island

Верхній одяг

Щоб прискорити настання весни, придбайте пальто, шубу зі штучного хутра або куртку пудрового золотисто-коралового кольору. Зручно, що під неї ви зможете одягнути будь-яке вбрання, не хвилюючись про відтінки і принти.

M&Co

Tally Weijl

Free People

Струмливі тканини

Коралові в'язані светри цілком припустимі, але по-справжньому вишукано відтінок виглядає на гладеньких струмливих тканинах, на кшталт шовку та атласу. Безпрограшний вибір — сукня-комбінація або блузка.

Mango

River Island

Аксесуари

Найбільш безпечний варіант для тих, хто поки не наважується на яскраву палітру. Прикраси, годинники, шарфи, шийні хустки та інші деталі в ніжному відтінку рифів стильно доповнять образ. Для сміливих, навпаки: до рожево-помаранчевої сукні додайте один аксесуар контрастного кольору — смарагдового або небесно-блакитного.

Mango

Строкатий акцент

Побешкетувати і трохи порушити нудні правила дрес-коду можна, надягнувши під піджак або чорну міді-сукню на бретелях водолазку кольору «живий корал». Це гарний спосіб звикнути до яскравого відтінку і зрозуміти, наскільки він вам личить.

Stella McCartney

luellajune.com

Макіяж

Кораловий названо наймоднішим кольором не лише в одязі. Дизайнери меблів вже активно створюють ало-рожеві предмети інтер'єру, а візажисти пропонують сотні косметичних рішень. Найбільш вдало персикові відтінки виглядають на засмаглій і більш темній шкірі.

«Білосніжкам» варто звернути увагу на насичені кольори, що переходять у класичний рожевий. Почати можна з рум'ян і помади, а потім потроху експериментувати з кораловими тінями і олівцями для очей. Також цікаво виглядає кораловий хайлайтер із золотавим блиском.

@bryanliiim

@atleeeey

@thedetoxmarket