Головні актори серіалу "Ніхто не ідеальний": цікаві факти з біографії

Ніхто не ідеальний

Розповідаємо про головних акторів нового серіалу на "1+1 Україна" "Ніхто не ідеальний".

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:15 на “1+1 Україна” транслюють авантюрну мелодраму Ніхто не ідеальний. Напередодні свого 18-річчя Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці й отримати свою половину сімейного бізнесу. Однак її очікування на теплий та радісний прийом виявляються ілюзією. Так, приїзд Саші стає причиною закінчення спокійного життя будинку, розкриттям таємниць минулого та початком нової історії кохання. Деякі члени сімʼї готові на все, аби позбутись небажаної гості. Проте дівчина не відступиться. Вона розробляє свій план гри, спрямований на помсту кривдникам, розкриття таємниць родини, відновлення правди.

Серед акторів — зірки серіалів “1+1 Україна” Валерія Ходос, Олексій Нагрудний. Головні ролі зіграли молода українська акторка Тетяна Злова та відомий за проєктом “Моя улюблена Страшко” Артур Логай.  Пропонуємо ближче познайомитися з акторами "Ніхто не ідеальний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” покаже авантюрну мелодраму “Ніхто не ідеальний” з Артуром Логаєм у головній ролі

Тетяна Злова

"Ніхто не ідеальний" став першим проєктом, де Тетяна Злова зіграла головну роль. Робота над серіалом допомогла Тетяні знайти своє кохання —  під час знімань серіалу вона почала стосунки зі своїм колегою Кирилом Буйлуком, який у серіалі грає Костянтина. Молода акторка також займається дубляжем — її голос точно впізнають чимало глядачів.

Тетяна Злова

Артур Логай

Одну з головних ролей у "Ніхто не ідеальний" зіграв український актор Артур Логай. Глядачі "1+1 Україна" точно пам'ятають його за роллю у "Моя улюблена Страшко", а також як переможця крайнього сезону "Танці з зірками". Актор має двох синів. Разом із дружиною Євгенією минулого року також започаткував власний бренд одягу, присвячений українській спадщині. 

Артур Логай

Валерія Ходос

Антагоністку "Ніхто не ідеальний" зіграла українська акторка Валерія Ходос. Цьогоріч вона зіграла одразу в кількох нових проєктах "1+1 Україна" — "Обіцянка Богу" та "Ціна втечі". Окрім гри в кіно, акторка заснувала власну школу KHODOSSCHOOL_Online. В закладі пропонують різні види курсів, від базового навчання кіномистецтва до ораторства.

Валерія Ходос

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вона точно стерво!”: Валерія Ходос поділилася, з якими стереотипами стикається через свої ролі, а також розповіла про роботу над новим серіалом “Ціна втечі” (ексклюзив)

Олексій Нагрудний

Ще одним поганцем у "Ніхто не ідеальний" став Олексій Нагрудний. Актор відомий за роллю у "Жіночому лікарі. Нове життя", де зіграв Юрія Сердюка, заступника директора центру акушерства та репродуктології. Нещодавно Олексій знову став батьком: разом із дружиною Світланою Горошковою, відомою у кіноспільноті кастинг-директоркою, вони мають уже двох дітей.

Олексій Нагрудний

Дивіться нові серії “Ніхто не ідеальний” о 20:15 на “1+1 Україна”.

Новини по темі