Підступна пастка змушує Сашу тікати з дня народження: що покажуть у нових серіях "Ніхто не ідеальний"

Ніхто не ідеальний
Ніхто не ідеальний: що покажуть у 5 та 6 серії

Подробиці 5 та 6 серії серіалу "Ніхто не ідеальний"

Поділитися:

У нових епізодах напруження зростає, коли головна героїня стикається з новими викликами у боротьбі за свою спадщину.

З понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" — авантюрна мелодрама "Ніхто не ідеальний". За сюжетом, дівчина Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці, і стає причиною закінчення спокійного життя родини. Героїня прагне справедливої помсти, аби відновити правду про свою сімʼю.

"Ніхто не ідеальний": що покажуть у 5 серії

У 5 серії серіалу "Ніхто не ідеальний" Роберт повертається додому після жахливої аварії. Саша, щиро дбаючи про нього, стає його опорою та головним помічником в одужанні. Тим часом Рита намагається щодуху затьмарити прив'язаність свого "нареченого" до його доглядальниці.

"Ніхто не ідеальний": що покажуть у 6 серії

У 6 серії поліція продовжує шукати джерело розповсюдження нового наркотику в Одесі. Роберт одужує. Його мати Марія тим часом розробляє підступну пастку для спадкоємиці Саші. Зовсім скором дівчині виповниться 18, тож вона зможе офіційно отримати свій спадок. Іменинниця активно готується до святкування, мріючи зібрати усіх рідних поруч. Проте несподіваний поворот змушує героїню тікати з власного дня народження.

Не пропускайте нові серії серіалу “Ніхто не ідеальний” з понеділка по четвер о 20:30 на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Ніхто не ідеальний” Тетяна Злова розповіла, чому ніколи не забуде зйомки зі Стрельниковим та Цимбалюком (ексклюзив)

Новини по темі