Зірка серіалу "Ніхто не ідеальний” Тетяна Злова розповіла, чому ніколи не забуде зйомки зі Стрельниковим та Цимбалюком (ексклюзив)

Ніхто не ідеальний
Зірка серіалу "Ніхто не ідеальний” Тетяна Злова розповіла про зйомки зі Стрельниковим та Цимбалюком

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту 1+1 акторка серіалу "Ніхто не ідеальний” Тетяна Злова розповіла про свої перші зйомки зі Стрельниковим та Цимбалюком.

Поділитися:

Вчора, 4 березня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбулася премʼєра авантюрної мелодрами “Ніхто не ідеальний”. Одну з головних ролей зіграла молода українська акторка Тетяна Злова. В ексклюзивному інтерв’ю для сайту 1+1 вона розповіла про свій перший знімальний день із Сергієм Стрельниковим та Тарасом Цимбалюком.

Усе відбулося під час зйомок серіалу “Володимирська 15”. За словами Тетяни, вона хвилювалася, щоб зробити все вчасно і не завадити своїм партнерам зіграти так, як вони б цього хотіли. А ще акторка не знала, що все в кіно починається після команди “камера, мотор, почали”.

“І ось режисер каже: “камера, мотор”, і я починаю говорити свою репліку. У мене вона була всього одна, і мені вдалося з нею осоромитися. Тоді режисер сказав у рацію: “Танічко, ми починаємо після команди “почали”. Я відповіла, що все зрозуміла, але знову повторилося те саме: кажуть “камера, мотор”, і я починаю говорити свою репліку. Мені стало так соромно” — пригадує той день Тетяна.

Акторка розповіла й про інцидент, коли випадково налякала Сергія Стрельникова:

“Я була дуже лякливою, ховалася в гримвагенах, щоб не контактувати з акторами, бо вважала, що в мене немає стільки досвіду, аби сидіти з ними поряд, розмовляти і про щось запитувати. Пам’ятаю, як налякала Сергія Стрельникова, коли сховалася в костюмах на дивані. Він шукав серед них свій, і злякався, коли побачив там мене”.

Повне інтерв’ю Тетяни Злової читайте тут.

Не пропускайте нові серії серіалу “Ніхто не ідеальний” з понеділка по четвер о 20:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі