Роберт та Саша будуть разом? Що покажуть у фінальних серіях "Ніхто не ідеальний"

Ніхто не ідеальний
Фінал "Ніхто не ідеальний": що покажуть у 31 та 32 серії

Подробиці 31 та 32 серії серіалу "Ніхто не ідеальний", які покажуть на "1+1 Україна".

Поділитися:

Сьогодні о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть фінальні серії авантюрної мелодрами "Ніхто не ідеальний", де головні ролі зіграли Тетяна Злова, Артур Логай, Валерія Ходос та Олексій Нагрудний. 

Нагадаємо, за сюжетом, напередодні свого 18-річчя Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці та отримати свою половину сімейного бізнесу. Очікування на теплий та радісний прийом виявляються ілюзією. Деякі члени сімʼї готові на все, аби позбутись небажаної гості. Головна героїня змушена змінити зовнішність, щоб вступити у спадок та встановити справедливість. 

"Ніхто не ідеальний": що покажуть у 31 та 32 серії

У лікарні Анна Самойленко пригадує реакцію Роберта на правду про її справжню ідентичність. Обурений брехнею він не воліє продовжувати розмову та покидає дівчину. Тим часом Рита разом з родиною опиняється у відділку, де розповідає батькові правду про всі біди, які пережила через його учня Костянтина. Врешті дівчина наважується написати заяву на свого кривдника та докорінно змінити своє життя.

Роберт, Олена та Катя спробують відшукати відповіді на свої питання у минулому їхньої матері Марії. Остання все ще продовжує брехати. Маріс тим часом збирається піти на відчайдушні кроки, аби врятувати старих друзів та свого сина. Коли Роберт дізнається правду про пастку на парубоцькій вечірці, він розуміє, чому Саша втратила довіру до нього. Чи зможуть закохані возз'єднатися? Дивіться у фінальних серіях "Ніхто не ідеальний" вже сьогодні о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: за яку пару серіалу "Ніхто не ідеальний" ви вболіваєте найбільш

Новини по темі