11 дітей з Моршину та DZIDZIO Перший Раз: Що дивитися на 1+1 на травневі свята

Програма 1+1 на травневі свята
фото: кадр з фільму DZIDZIO Перший Раз

Дізнайтеся, що покаже 1+1 у святкові вихідні.

Поділитися:

Спеціально до травневих свят телеканал підготував довгоочікувані прем’єри українських фільмів, які покажуть з 29 квітня по 5 травня.

У понеділок, 29 квітня, на глядачів 1+1 чекатимуть одразу 3 фільми. О 20:15 у телепрем’єрі романтичної комедії DZIDZIO Перший Раз головний герой зіштовхнеться з дуже важливим і делікатним питанням. Вперше в житті велика дитина Дзідзьо не зможе запитати пораду мами чи попросити допомоги товариша. Час від часу кожному з нас доля підкидає випробування, але для Дзідзьо вона підготувала цілий марафон завдань і пригод. Багато чого йому доведеться робити вперше. Роль головного героя у фільмі виконав кумир мільйонів українців Дзідзьо (Михайло Хома), а його колегами по знімальному майданчику  стали Сергій Либа, Анна Тихомирова, акторка Жіночого Кварталу на  1+1 Ольга Кіяшко та інші.

О 22:10 телеканал покаже першу українську секс-комедію Свінгери, сповнену гострими жартами й відвертими сценами. У центрі сюжету — дві пари, які вирішили урізноманітнити своє інтимне життя. У головних ролях глядачі фільму побачать улюблених співачок Олю Полякову, Дашу Астаф’єву та відому акторку комедійного жанру Анну Саліванчук.

О 23:55 на 1+1 відбудеться телепрем'єра комедійного фільму Герой мого часу. Головний персонаж ― простий хлопець Жорик з маленького містечка, який вирушає підкорювати столицю у пошуках щастя. Жорик ставить перед собою великі цілі, шукає гідну роботу і безтями закохується, але у кожній справі заходить у глухий кут. Головну роль виконав харизматичний Євген Бушмакін, також гладачі 1+1 впізнають у фільмі  акторку серіалу Школа Олену Курту, а прихильники фешн-індустрії ― головного редактора «Elle Україна» Соню Забугу.

фото: кадр з фільму Герой мого часу

У вівторок, 30 квітня, о 20:15 на 1+1 відбудеться телепрем’єра комедії 11 дітей з Моршину. Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, багатого на рідкісний метал ― осмій. У прагненні заробити легкі гроші, директор ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Та на її шляху з’являються 11 дітей з Моршину. Згуртувавшись заради спільної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. У фільмі знялися відомі і всіма улюблені актори Володимир Горянський та Ада Роговцева, шоумен Анатолій Анатоліч, зіркова пара Сергій і Сніжана Бабкіни та інші.

фото: кадр з фільму 11 дітей з Моршину

У неділю, 5 травня, о 21:00 глядачі телеканалу побачать комедію Скажене весілля про патріотичну родину Василя Середюка, улюблена донечка якого неабияк здивує батьків знайомством із майбутнім зятем. До акторського складу стрічки увійшли найпопулярніші зірки українського шоубізнесу — Юрій Горбунов, Потап, MONATIK, Олег Винник та учасниця Жіночого Кварталу Анастасія Оруджова. Саундтреком до фільму стала пісня «Промінь», яку виконали MOZGI, Michelle Andrade та «Время и Стекло».

Не пропустіть телепоказ культових українських комедій  ― тільки 1+1.

Новини по темі