На підтримку Охматдит: 1+1 media передає 2 000 000 грн на спеціальний збір UNITED24 та monobank

1+1 media передає 2 000 000 грн на підтримку Охматдит

1+1 media передає 2 000 000 грн на спеціальний збір UNITED24 та monobank, щоб підтримати Охматдит

Поділитися:

У понеділок, 8 липня, росія атакувала найбільшу дитячу спеціалізовану лікарню України Охматдит у місті Київ. Ворог завдав цілеспрямований удар ракетою. Було пошкоджено корпуси, зруйновані будівлі медзакладу, є загиблі, постраждалі. Розбір завалів триває й досі.

Українці об'єднуються, аби допомогти постраждалим та лікарні. Не стоїмо осторонь і ми. 1+1 media передає 2 000 000 грн на спеціальний збір UNITED24 та monobank, щоб підтримати Охматдит і повернути діткам надію. 

Охматдит, ти не один!

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу росіянами 8 липняя було також знищено клас і бібліотеку освітнього центру ГУ Школи Супергероїв, що знаходився на території дитячої лікарні Охматдит в українській столиці. У Школі навчалося за весь час понад 1000 дітей, які проходили лікування у стаціонарі. Охматдит — перша лікарня, де було розпочато проєкт та створено перший освітній центр державної установи. 1+1 media як генеральний медіапартнер разом із кураторкою та головою опікунської ради проєкту, ведучою 1+1 Марафон Наталією Мосейчук оголошують збір на 1 мільйон гривень для відновлення класу та бібліотеки Школи Супергероїв. Допомагає в організації збирання благодійний фонд Солом'янські котики.

Зробити донат на відновлення Школи Супергероїв можна за посиланням на банку Mono від Солом'янських котиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірна згуртованість: як українці допомагають розбитому ракетою Охматдиту

 

Новини по темі