«Наша мета — створювати середовище, де кожен прагне вдосконалюватися»: 1+1 media school починає новий навчальний сезон з новими медійними експертами та цікавими курсами

1+1 media school починає новий навчальний сезон: усі деталі
1+1 media

Дубляж кіно, журналістика й робота в кадрі: 1+1 media school запускає осінній освітній сезон

Поділитися:

З початком осені ми зазвичай асоціюємо старт нового навчального року, але це стосується не лише шкільних уроків чи студентських лекцій. Новий навчальний сезон розпочинається і в 1+1 media school — освітньому проєкті від 1+1 media, який пропонує низку цікавих і корисних курсів. Це чудова нагода розпочати кар’єру мрії, а для професіоналів — вдосконалити свої навички, здобути нові знання й підготуватися до роботи в надзвичайних умовах.

До тренерського складу курсів входять експерти-практики з багаторічним досвідом, наприклад, ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір, незмінний коментатор Міжнародного конкурсу Євробачення Тімур Мірошниченко, актриса театру ім. Івана Франка Тетяна Кришталь, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону Єдині новини Святослав Гринчук, Заслужений артист України Іван Залуський та інші.

Медіашкола
1+1 media

«Медіаосвіта в Україні сьогодні має надзвичайне значення, особливо в умовах повномасштабної війни, коли суспільство потребує якісної, перевіреної інформації та професіоналів, здатних її надавати. У 1+1 media school ми постійно працюємо над розвитком та якістю наших освітніх послуг, покращуючи курси та програми, щоб відповідати реаліям сучасного медіапростору та запитам наших студентів. Наша мета — створювати середовище, де кожен, хто прагне вдосконалюватися та розвиватися в медіасфері, зможе знайти підтримку, інструменти та знання для досягнення своїх цілей», — прокоментувала керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко.

Так, уже 20 вересня розпочнеться курс «Універсальний журналіст». Ця програма стане першим шляхом до початку кар’єри у сфері журналістики. Окрім практичних та теоретичних занять, на вас чекає 2 тижні індивідуальної практики й безпосереднє заглиблення у створення новинних сюжетів разом з журналістами ТСН. Кураторка курсу — Марічка Падалко, ведуча 1+1 Марафон і ТСН.

А вже 14 жовтня стартує курс «Дитячого дубляжу та акторської майстерності». Освітня програма для підлітків віком від 9 до 14 років, які хочуть відчути себе частиною світу дубляжу й акторства. Учасники опанують акторську гру, роботу з мікрофоном для дубляжу, артикуляційні гімнастики та багато іншого. Кожен учасник матиме можливість проявити свою творчість і професійні навички, озвучити мультфільм та уривок з серіалу. Курс пропонує багато практичних робіт та індивідуальних занять з професійними акторами театру та дубляжу.

Медіашкола
1+1 media

Також 26 жовтня стартує курс «Ведучий» для дітей. Юні студенти навчаються роботі з камерою й самотужки створюють новинні сюжети, спілкуються з досвідченими ведучими та потрапляють у залаштунки найрейтинговіших шоу країни. Тож, якщо дитина захоплюється зірками телебачення й мріє про таке ж майбутнє — цей курс цілком може стати її улюбленим позашкільним заняттям.

1 листопада стартує курс «Ведучий контент-мейкер». На вас чекає: 6 тижнів роботи в кадрі, зйомки прямих включень, інтерв’ю, бліцопитування та інші, а також зйомки у студії Сніданок з 1+1 і творчі зустрічі з ведучими та спікерами 1+1 media school. Кураторка курсу — Юлія Жмакіна, директорка департаменту ранкового мовлення 1+1 media і продюсерка шоу Сніданок з 1+1.

Окрім цього, 18 листопада стартує курс «Робота ведучого в кадрі». Це експрес-програма, що на 80% складається з практики. Основна її частина — це зйомки в студіях 1+1 media, заняття зі сценічної мови та роботи у кадрі. Кураторка курсу — Людмила Барбір, ведуча ранкового проєкту Сніданок з 1+1. Курс допоможе знайти золоту середину в інтонаціях й жестикулюванні та викорінити слабкі сторони подачі.

Медіашкола
1+1 media

Зірковими випускниками медіашколи вже стали: ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс, керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко, ведуча шоу Ближче до зірок Наталі Солонік, стар-продюсерка Анастасія Спириденко та інші.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на навчальні програми можна на сайті медіашколи за цим посиланням.

1+1 media school — освітній проєкт 1+1 media, головною метою якого є підвищення якості медіаосвіти в Україні та її доступність. Навчання відбувається у студіях і на знімальних майданчиках. Це дає студентам необмежені можливості для практики, яка складає 70% кожного курсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цей сезон – про пошук внутрішньої сили»: продюсерка Міняю жінку – про зйомки в умовах повномасштабної війни, важливість сім'ї для українців та стереотипи про сімейне життя

Новини по темі