1+1 розпочав зйомки комедійного серіалу «Велика надія»

1+1 розпочав зйомки комедійного серіалу «Велика надія»

Телеканал 1+1 у партнерстві із медіасервісом MEGOGO розпочав зйомки серіалу «Велика надія».

Поділитися:

Це — історія про 40-річну виховательку дитячого садка Надію Галушко, життя якої вмить змінилося на «до» та після». Адже несподівано жінка дізнається, що її безпліддя довгі роки було лікарською помилкою.

За сюжетом серіалу, в день свого 40-річчя героїня отримує велику надію на те, що нарешті може стати мамою Звичайно, жінка рада перспективі нарешті стати мамою, але в цій історії є одне серйозне «але» — шанс завагітніти стане реальним, тільки якщо вона швидко схудне. А поки Надя буде невпинно боротися з зайвими кілограмами, виникне інша проблема — виявляється, її коханий чоловік Боря не зовсім готовий стати татом.

Та чи зупинить це Надію? На шляху до своєї мрії головна героїня пройде безліч випробувань, як фізичних так і моральних, і дізнається, на що вона готова заради свого щастя — стати мамою.

У серіалі зіграють відомі актори: зірка стрічки «Кіборги» та «Захар Беркут» — Андрій Ісаєнко. Відомий за роллю  у фільмах «Крути 1918» та «Я працюю на цвинтарі» Віталій Салій. Глядачі побачать також Анну Антосик, Артемія Єгорова, Олесю Островську, Катерину Тишкевич, Світлану Зельбет та інших.

Над виробництвом продукту працює продакшн-студія MAMAs FILM на замовлення 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO.

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 — Максим Кривицький. Проодюсери — Олена Єремєєва та Христина Шкабар. Шоураннер від 1+1 — Дарина Жукова. Продюсерка від MEGOGO — Анна Артеменко. Продюсер від MAMAs FILM — Марина Квасова та Алла Липовецька. Режисер-постановник — Анна Гресь. Автори сценарію — Vaverka production.

За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на 1+1 відбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ на MEGOGO. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проекті 1+1 media – Київстар ТБ.

Слідкуйте за новинами 1+1 та не пропустіть нові подробиці серіалу «Велика Надія».

Новини по темі