1+1 розпочав зйомки нового серіалу «Подаруй мені щастя»

1+1 розпочав зйомки нової мелодрами «Подаруй мені щастя» | 1+1

Твої улюблені актори повертаються!

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав зйомки 8-серійної мелодрами «Подаруй мені щастя» із зірками серіалів «Хороший хлопець» і «Дві матері». Виробництвом проекту займається «1+1 Продакшн».

У центрі сюжету історія кохання двох молодих людей — 23-річної Уляни (Анастасія Крилова) та 27-річного Михайла (Олег Москаленко). У дитинстві Уля перенесла важку хворобу, в результаті якої отримала здатність розрізняти всі ноти запахів. І тепер, коли в неї є диплом магістра хімічних технологій, вона вирішує амбітно йти до своєї мрії — створити аромат щастя.

Уля вірить у теорію запахів, згідно з якою аромати можуть впливати на настрій і здоров'я людини. Але поки вона ледве зводить кінці з кінцями. Зустріч зі спадкоємцем величезних статків Мішею Кліновим, який тільки повернувся з Парижа та мріє про кар'єру художника, кардинально змінює плани і дівчини, і хлопця.

Молоді люди закохуються одне в одного та забувають про власні кар'єрні цілі. Але їхній роман не до душі багатьом людям — від батьків до найкращих друзів пари. Почуттям належить пройти випробування на міцність грошима й інтригами, а жадібні люди поруч зроблять усе, щоб розлучити закоханих. Буде пара разом чи їхні шляхи розійдуться — дивись незабаром в ефірі телеканалу 1+1.

У серіалі також зіграють зірки серіалів «Хороший хлопець», «Дві матері» та «За три дні до кохання» — Кирило Дицевіч, Валерія Ходос, Олексій Череватенко, Микола Боклан, Катерина Вайвала й Анастасія Пустовіт.

Продюсерами фільму від каналу виступили Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Автор сценарію — письменниця Ірина Чернова (Люко Дашвар), яка працювала раніше над серіалом «Господиня».

Продюсери серіалу від «1+1 Продакшн» — Христина Шкабар, Владислав Золотарьов. Режисер-постановник серіалу — Євген Баранов, який працював раніше над такими телевізійними проектами, як «Хороший хлопець», «Дві матері» та «Сільська історія». Оператор-постановник — Антон Вербин.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі