1+1 стурбований поширенням неперевірених чуток про журналістів каналу

Про журналістів каналу 1+1 виникають неперевірені чутки

Поширюють замовні матеріали, що шкодять репутації співробітників каналу.

Поділитися:

Телеканал 1+1 здивований зацікавленістю народного депутата від БПП Андрія Антоніщака походженням коштів ведучого програми Гроші на каналі 1+1 Олександра Дубінського.

Раніше від нього ж надходили нецензурні висловлювання та погрози на адресу ведучого програми Секретні матеріали на 1+1 Євгена Плінського – у соціальних мережах народний депутат обіцяв журналісту «із ним розібратися». 

Цікаво, що Андрій Антоніщак є головним лобістом відміни актиконтрабандних законів, що обмежили норму безмитного ввозу товарів «для себе», яку контрабандисти використовували для нелегального ввозу товару в Україну. У лютому 2018 року журналісти Секретних матеріалів на 1+1 зафіксували, як Антоніщак організовував штучні мітинги на кордоні контрабандистів, вимагаючи під виглядом простих людей підтримки його законопроекту про повернення контрабандної схеми «піджаки» на кордоні. 

Крім того, останнім часом у ряді сумнівних ЗМІ почастішали випадки появи замовних статей, спрямованих проти ведучого програми Гроші Олександра Дубінського та ведучого Секретних матеріалів Євгена Плінського.

1+1 обурений оприлюдненням неперевірених чуток, що наносять шкоду репутації співробітників каналу. Зокрема, йде мова про те, що нібито Олександр Дубінський та Євген Плінський будують котеджне містечко під Києвом, а Євгену Плінському закидають вимагання грошей за сюжети та судовий позов від українського інтернет-магазину.

Телеканал 1+1 заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності. Ми розцінюємо її поширення частиною замовної pr-кампанії та спробою тиску на журналістів 1+1 у відповідь на їх розслідування щодо посадовців. На наш погляд, таким чином замовники вирішили відвернути увагу громадськості від власних проблем за рахунок дискредитації  журналістів. Гроші та Секретні матеріали продовжать викривати корупційні схеми у своєму ефірі.

Нагадаємо, 5 жовтня 2018 року, журналіст телеканалу 1+1 Ігор Колтунов зареєстрував у парламентській канцелярії листа-звернення до голови фракції БПП Артура Герасимова з приводу ганебної поведінки члена фракції Олега Барни. У листі представники медіагрупи вимагають від пропрезидентської фракції публічного засудження та догани нардепу Барні і логічним вирішенням цієї ситуації вважають його виключення з лав фракції.  

Новини по темі