1+1 video запускає продаж допрем’єрного показу серіалу «Звонар»

1+1 video запускає продаж допрем’єрного показу серіалу «Звонар»

Дивись детективний серіал «Звонар» на сайті або з мобільного додатку!

Поділитися:

Група 1+1 media оголосила про продаж допрем’єрного показу в інтернеті детективного серіалу «Звонар» виробництва телеканалу 2+2. Ранній доступ до перегляду буде відкрито з 1 квітня, а переглянути його можна буде на сайті або в мобільному додатку 1+1 video за 49 грн. 
 
«Звонар» – це 24-серійна гостросюжетна історія про авантюрного опера Антона Звонцова, який поза роботою в органах, часто займається розслідуванням неоднозначних справ. Його методи розслідування зухвалі, а робота з приватними справами часто суперечить інтересам керівництва. У головних ролях: Артем Алексєєв, Анастасія Чепелюк, Олексій Смолка, Сергій Калантай, Олексій Нагрудний та інші.

Кожного понеділка, починаючи з 1 квітня, на платформі 1+1 video будуть з’являтись 4 нові серії, таким чином глядачі зможуть побачити продовження історії раніше, ніж її покажуть в телеефірі. Для покупки раннього доступу необхідно зареєструватись в особистому кабінеті на платформі 1+1 video. Обліковий запис можна використовувати для перегляду фільмів та серіалів як на сайті 1+1 video, так і в однойменному додатку для смартфонів на базі android та IOS.  

Дізнатися більше про фільм, героїв, історії, або переглянути бекстейдж-відео зі знімального майданчика можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше 1+1 media продавала допрем’єрний показ популярного молодіжного україномовного серіалу «#Школа» виробництва «1+1 продакшн». 
 

Новини по темі