1+1 знімає новий серіал «Доктор Віра» з відомими зірками в головних ролях

«Доктор Віра»: 1+1 знімає новий серіал із відомими зірками

Не пропустіть нову чуттєву історію.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав зйомки нової 30-серійної медичної мелодрами «Доктор Віра». Головні ролі в серіалі виконають відомі зірки, зокрема учасник проекту «Танці з зірками» й експерт «Одруження наосліп» Даніель Салем, актор серіалу «Сувенір з Одеси» Марк Дробот та Зоряна Марченко, яка відома глядачам каналу за драмою «Дві матері».

Зоряна Марченко

Марк Дробот

За сюжетом, щасливе та спокійне життя кардіохірургині Віри (Зоряна Марченко) в один момент руйнується: коханий чоловік Андрій (Даніель Салем) зникає, залишаючи її з маленькою донькою і хворою мамою, а на порозі дому несподівано з’являється жінка, яка представляється його справжньою дружиною. Героїня змушена повернутись у лікарню, в якій працювала раніше, аби забезпечувати родину. Жінка віддано рятуватиме людські життя на операційному столі, попри те, що власне – перетворилося на пітьму. Долаючи випробування долі, Віра змінить свої погляди й цінності, та куди вони приведуть – до цілковитого відчаю чи нового шансу стати щасливою, стане відомо вже після прем’єри серіалу.

Проект «Доктор Віра» є власною розробкою каналу, а події серіалу засновані на реальних історіях та драматичних колізіях, крізь які розкриваються характери головних героїв.

До акторського складу серіалу також увійшли: Дмитро Сарансков, Ірина Мак, Ольга Морозова, Анатоль Фон-Фідандра, Лі Берлінська, Марія Пікалова, Леся Романова, Олена Хохлаткіна, Наталія Нешва, Ігор Качур, Євген Ламах, Сандро Матеуш, Аліна Кошарна, Таїсія Щурук.

Виробництвом продукту на замовлення каналу 1+1 займається команда «1+1 Продакшн». Продюсерами від телеканалу стали Олена Єремєєва та Дарина Жукова, від «1+1 Продакшн» ‒ Христина Шкабар. Креативні продюсери – Надія Пермінова і Тетяна Шуліка. Над сценарієм працювали Лариса Марцева та Ірина Чорна. Режисером-постановником серіалу виступив Тарас Ткаченко, який також працював над створенням повнометражного фільму «Чорний ворон» за однойменним романом Василя Шкляра. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 5 беззаперечних причин переглянути серіал «Великі Вуйки»

2. 1+1 розпочав зйомки нового серіалу «Подаруй мені щастя»

Новини по темі