1+1 знімає нову мелодраму «Мене звуть Саша»

1+1 знімає нову мелодраму «Мене звуть Саша»

Коли життя під своїм іменем стає небезпечним.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав зйомки серіалу «Мене звуть Саша». 16-тисерійна мелодрама розповість про дівчину, у якої від батьків залишається лише ім'я, і яке вона, в силу обставин, намагається собі повернути. Над проектом на замовлення 1+1 працює «Українська продакшн студія».

У центрі сюжету доля головної героїні Олександри (Анастасія Шульга). Після зради коханого Романа (Олександр Соколов) вагітна Саша кидає все і біжить до столиці. Випадкова зустріч у поїзді з авантюристкою Валерією (Катерина Тишкевич) кардинально змінює її життя. Нова знайома, спровокувавши серйозну аварію на залізничній дорозі, тікає з місця події, забравши велику суму грошей із сусіднього купе. Коли Саша у лікарні приходить до тями, дізнається: її звинувачують у тому, що сталося. А через сплутування документів її помилково вважають Лерою. Тепер дівчина змушена жити під чужим іменем, постійно очікуючи викриття. Адже з однієї сторони її розшукує поліція, з іншої – бандити, а з третьої – у будь-який момент її може викрити хлопець Лери – Михайло (Тимофій Каратаєв), який після аварії опиняється в інвалідному візку.

Чи зможе Саша протистояти життєвим обставинам, врятувати дитину та знайти своє щастя, опинившись перед складним вибором – глядачі дізнаються в ефірі каналу 1+1.

Сценаристами проекту стали Тетяна Малахова та Ірина Чорна. Генеральний продюсер – Максим Кривицький. Продюсерами фільму від каналу виступили Олена Єремеєва та Дарина Жукова, а генеральним продюсером від «Української продакшн студії» – Ірина Заря. Режисер-постановник серіалу – Павло Тупик. Оператор-постановник – Олександр Клименко.

Чекай прем’єру серіалу «Мене звуть Саша» незабаром на каналі 1+1.

Новини по темі