13-річна донька Джолі і Пітта взяла чоловіче ім'я

13-річна донька Анджеліни Джолі і Бреда Пітта взяла чоловіче ім'я | Голлівудські зірки | 1+1
Фото: Getty Images

І готується до зміни статі.

Поділитися:

Західні ЗМІ облетіла новина про те, що 13-річна донька екс-подружжя акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло змінила ім'я на чоловіче. Це був перший крок дівчинки на шляху до зміни статі. Тепер її кликатимуть Джон. 

Відомо, що 13-річна Шайло Джолі-Пітт із дитинства почала асоціювати себе із хлопчиком. Проте раніше всі гадали, що з плином часу це пройде. Не так сталося, як гадалося. Тепер Шайло проходить гормональну терапію зі зміни статі. 

Зіркові батьки дівчини підтримали її у цьому рішенні. Ще у 2010-му Анджеліна дала відверте інтерв'ю виданню Vanity Fair і розповіла, що Шайло подобається почуватися хлопцем:

Ми були змушені відрізати їй волосся. Вона полюбляє носити хлопчачі речі й бути схожою на своїх братів. Підтримуємо її вибір. 

Чому Шайло обрала саме ім'я Джон? У 2008 році про це її тато Бред розповідав в інтерв'ю для відомої американської телеведучої Опри Вінфрід: «Вона хоче, щоб ми називали її Джоном. Джоном або Пітером. Вона взяла це з історії про Пітера Пена. Отже, ми повинні її так кликати. Коли я запитую: «Шай, хочеш...?», — вона різко відповідає: «Джон! Я Джон». Тоді я кажу: «Джоне, хочеш апельсинового соку?». Ми як батьки звикли до цього, та іншим це може здатися ненормальним»

Фото: Getty Images

Більше про те, чому Шайло вирішила стати хлопчиком дізнавайся у відео: 

Нагадуємо, нещодавно Анджеліна Джолі вийшла у світ із дітьми на прем’єрі продовження фільму «Чаклунка». Як це було — дивись 

Більше новин про голлівудських акторів читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі