"2023 — рік нашої перемоги": Кирило Буданов про ймовірність ракетних обстрілів 6-7 січня та підсумки 2022 року

Кирило Буданов про ймовірність ракетних обстрілів 6-7 січня
Freepik

Керівник ГУР МО України Кирило Буданов поділився підсумками минулого року та прогнозом для України на 2023 рік.

Поділитися:

Сьогодні, 4 січня, свій день народження відзначає керівник ГУР МО України Кирило Буданов. В ефірі "Сніданку з 1+1" він розповів про особисте, нову хвилю мобілізації в росії, можливість нових масованих ракетних обстрілів з боку ворога на Різдво та плани на 2023 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ визнали найкращим містом світу 2023 року

Так, Кирило Буданов прокоментував ризик масованих ракетних обстрілів по Україні на різдвяні вихідні — 6-7 січня. Він вважає, що варто бути обережними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

"Коли ви чуєте сигнали повітряної тривоги, все ж таки не нехтуйте цим. На жаль, ворог використовує ці терористичні методи ведення війни, не цурається нанесення ударів по цивільних об'єктах. Ви це чудово бачите. Ну і маніакальне бажання зіпсувати свята в них нікуди не поділося". 

Кирило Буданов

Крім того, Кирило Буданов підбив підсумки минулого 2022 року.

"Я вважаю, що 2022 рік — це насправді один з найкращих років в історії України. Пояснити можу дуже легко. На початковому етапі був період, коли буда загроза існуванню України як держави. Ми стояли перед можливістю втратити державність, але цього не сталося. Цим потрібно пишатися і пам'ятати про це".

Також керівник ГУР МО поділився власним прогнозом на 2023 рік для України.

"2023 рік — рік нашої перемоги, але треба дуже серйозно до неї готуватися. Після військової перемоги буде ще досить багато подій, до яких бути готовими. Наприклад, як далі будемо жити, коли повернемо території, які 8 років знаходилися під окупацією!"

 

Новини по темі