5 фільмів, які варто подивитися на "1+1 Україна" цими вихідними

Що подивитись на вихідних:  5 цікавих фільмів на 1+1 Україна
freepik.com

Добірка фільмів, які радимо подивитися на вихідні на "1+1 Україна"

Поділитися:

Заплануйте свої вихідні з незабутнім дивом кіносвіту! Ознайомтеся з нашою добіркою найкращих фільмів, якими ви зможете насолоджуватися цими вихідними на "1+1 Україна". Зануртесь у захопливе дійство, переживайте емоційні шедеври та занурюйтесь у чарівний світ кіно. Ваші вихідні будуть неповторними разом з нами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 захопливих турецьких серіалів, які варто переглянути

Субота, 8 липня

22:15 — Таємниці великих українців — Іван Мазепа 

Українська документалістика пережила свій перший проривний момент, коли археологи зробили щось, що зазвичай залишається за кадром. Під час зйомок фільму, нова інформація про потенційний сховок скарбів Івана Мазепи настільки захопила дослідників, що вони вирішили пробурити стелю загадкового підземелля на території руїн палацу гетьмана. У цьому захопливому розслідуванні, Акім Галімов та його команда довели, що фантастичні багатства та скарби Івана Мазепи — це не міф, а реальність.

Іван Мазепа 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські загарбники обкрадали нас ще 300 років тому: розслідування привласнення статків Івана Мазепи у фільмі «Таємниці великих українців»

23:30 — Таємниці Великих Українців — Анна Київська 

Пригадаймо наше минуле! У другій серії захопливого документально-історичного циклу "Таємниці великих Українців" зануртеся у світ королеви Франції Анни Ярославни. Вона була українкою, що майже десять століть тому стала однією з найвпливовіших жінок Європи. У 1051 році король Франції Генріх І відправив свою гвардію на кордон, щоб зустріти повозку з жінкою, яка стане його дружиною. В Парижі на доньку Ярослава чекали з захопленням, оскільки саме вона мала врятувати королівську династію від вимирання. Чи зуміла українка спасти всю Францію? Дізнайтеся, дивлячись цю захопливу серію.

Анна Київська 1+1

00:45 — Прибульці-2: Коридори часу

Жан Рено і Крістіан Клав'є у комедії "Прибульці-2: Коридори часу". У 1998 році у світ вийшов захопливий французький фільм під назвою "Прибульці 2: Коридори часу". Це продовження культового фільму "Прибульці" (1993). Однак, не дивлячись на минулий час, актори залишилися тими ж, вірними своїм ролям, крім одного. Роль Беатріс, яку раніше зіграла Валері Лемерсьє, тепер виконала Мюріель Робін. Фанати серії отримали можливість знову насолодитися пригодами улюблених героїв у захопливих коридорах часу.

Неділя, 9 липня

18:50 — Час

Джастін Тімберлейк і Аманда Сейфрід у трилері "Час". 

У майбутньому, що недалеко від нас, наука досягла великого прориву - вчені зуміли "вимкнути" ген старіння. Однак, щоб запобігти перенаселенню, час став новою валютою, за яку можна придбати все, що забажаєш. У цьому світі багаті люди можуть жити вічно, але біднякам доводиться торгуватися за кожну хвилину життя. Головний герой фільму отримує можливість володіти нескінченним запасом часу, але, на жаль, він не встигає врятувати свою матір. Щоб уникнути власного переслідування корумпованими "стражами часу", він змушений втекти і шукати порятунку. У цьому безжальному світі, в якому час став найціннішим ресурсом, герой вирушає на небезпечну подорож, намагаючись змінити свою долю та припинити цю нерівність.

фільм час 1+1

23:00 — Крути 1918

Остап Ступка і Євген Ламах в історичній драмі "Крути 1918".  У важку зиму 1918 року, коли Київ був під загрозою, Червона армія зібрала чотиритисячний контингент з метою захоплення міста. У відповідь на цю загрозу, уряд Української Народної Республіки мобілізує всього 400 осіб, більшість з яких — студенти. Серед цих захисників знаходяться й брати Савицькі, чий загін виставлений вийти на нерівний бій з ворогом біля залізничної станції Крути. Той фатальний день на Крутах стає символом мужності та жертовності молодих українських захисників. Вони борються з чисельно переважаючим ворогом, віддаючи свої життя за незалежність своєї Батьківщини. Хоча перемогу в цій битві не вдалося досягти, подвиг Крут стає символом вольового опору українського народу.

фільм Крути 1918 1+1

Новини по темі