5 фільмів для цікавих вихідних на "1+1 Україна"

Що подивитись: 5 фільмів для вихідних на 1+1 Україна
freepik.com

Представляємо добірку фільмів , які варто подивитися на каналі 1+1 Україна у ці вихідні.

Поділитися:

Цікавий фільм — прекрасний спосіб відволіктися від важких новин та провести вечір з близькими. Пропонуємо вам добірку з 5 фільмів, які транслюватимуть на "1+1 Україна" цими вихідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таємниці великих українців": де та коли дивитись про життя історичних постатей, які вплинули на розвиток України

Субота, 22 липня

"Таємниці великих Українців. Богдан Хмельницький" – 22:15 на телеканалі "1+1 Україна"

Перша серія документально-історичного циклу "Таємниці великих Українців" присвячена гетьману Богдану Хмельницькому. Ви побачите місто, в якому насправді міг народитися Богдан Хмельницький, а також дізнаєтесь, що саме спонукало гетьмана очолити козацьке повстання. Сьогодні з'являються нові факти, які дозволяють абсолютно по іншому подивитися на постать українського гетьмана. Що хотіли приховати в історії цього чоловіка і ким насправді був Богдан Хмельницький – дивіться.

"Таємниці великих Українців. Симон Петлюра" – 23:30 на телеканалі "1+1 Україна"

Сенсаційне розслідування вбивства Симона Петлюри з циклу Таємниці великих українців. Цього разу Акім Галімов та команда «Україна. Повернення своєї історії» отримали доступ до унікальних матеріалів, які стосуються знищення Симона Петлюри у Парижі. Він був розстріляний під час виходу з ресторану у центрі французької столиці в 1926 році. Майже 100 років в архіві префектури паризької поліції зберігалася товста папка зі свідченнями очевидців та іншими зачіпками, що проливають світло на те, хто насправді стояв за вбивством видатного українця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські загарбники обкрадали нас ще 300 років тому: розслідування привласнення статків Івана Мазепи у фільмі «Таємниці великих українців»

"Врятувати рядового Раяна" – о 00:55 на "1+1 Україна"

Том Генкс і Метт Деймон у військовій драмі "Врятувати рядового Раяна".  Фільм розповідає про події під час Другої світової війни, коли чотири брати Раяна вже загинуло на фронті, і командування прийняло рішення врятувати останнього сина у мами – Джеймса Раяна, який також був на передовій. Фільм реалістично зображує жахи війни і бойвих дій, а також багатий на роздуми над моральними аспектами такого завдання, адже спроба врятувати одного чоловіка ставала ризикованою і несла ризик життю людей, які отримали такий наказ. Фільм вражає своєю інтенсивністю, сильною грою акторів, особливо Тома Генкса, який виконав роль Джона Міллера, командира загону, що рятує Раяна. Режисером стрічки був Стівен Спілберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал “1+1 Україна” покаже проєкт “Велике коло” про навколосвітню подорож українського бізнесмена, здійснену за канонами Британського Королівського географічного товариства

Неділя, 23 липня

"Аутсайдери" – о 19:00 на "1+1 Україна"

Крістіан Бейл і Метт Деймон у фільмі "Аутсайдери".  Цікавий і захопливий фільм "Аутсайдери" є історичною стрічкою, заснованою на реальних подіях 1966 року. Сюжет розповідає про спробу Генрі Форда Другого придбати компанію "Феррарі", яка відмовилася від угоди. Натомість Форд вирішив перевершити "Феррарі" на гонці на витривалість Ле-Ман, що здавалося непередбачуваним завданням. Центральними персонажами фільму є конструктор Керролл Шелбі та гонщик Кен Майлс, які залучили молодих інженерів до створення нового автомобіля Ford GT-40. Історія показує фантастичні зусилля команди для розробки легендарного автомобіля, який виявиться швидшим за всіх, зокрема легендарного "Феррарі". У фільмі добре передано драматизм і напруженість боротьби за перемогу, яка зводиться до протистояння між Ford і Ferrari. Актори Крістіан Бейл і Метт Деймон гідно виконують головні ролі, забезпечуючи живий і захопливий образ цих видатних особистостей. "Аутсайдериi" - це захопливий біографічний фільм, який вразить глядачів реалістичним зображенням історичних подій і пристрастю до досягнення великих цілей у світі автомобілебудування.

Аутсайдери 1+1

"Мовчання ягнят" – о 22:05 на "1+1 Україна"

Джоді Фостер та Ентоні Гопкінс у трилері "Мовчання ягнят".  Фільм "Мовчання ягнят" є кримінальним детективом, знятим за однойменним романом американського письменника Томаса Харріса. Середній Захід США страхом живе через дії жорстокого серійного маніяка, який викрадає жінок, вбиває їх і здирає шкіру, здобувши прізвисько "Буффало Білл". Федеральне Бюро Розслідувань (ФБР) безуспішно намагається зупинити цього злочинця, не знаходячи жодних зачіпок, що привели б до нього. У такій безвихідній ситуації ФБР звертається за допомогою до небезпечного вбивці Ганнібала Лектора, який перебуває у психіатричній лікарні. Для співпраці з Лектором призначають молоду стажерку Кларісу Старлінг. Лектор згоден допомогти ФБР, але ставить одну умову: Кларіса повинна розповісти йому про своє життя докладніше. Зіткнувшись з такою дилемою, Кларісі не залишається іншого вибору, як піти на цей ризик. Фільм розглядає небезпечну і складну динаміку між Кларісою та Ганнібалом Лектором, а також підводить питання про те, чи варто ризикувати особистим життям і безпекою, щоб зловити одного небезпечного злочинця. "Мовчання ягнят" відзначається заплутаним сюжетом, психологічною напруженістю та дивовижною грою акторів, зокрема, в ролі Ганнібала Лектора виступає Ентоні Хопкінс.

Мовчання ягнят 1+1

Новини по темі