5 фільмів для затишних осінніх вихідних

Найкращі фільми для приємного вечора

Насолоджуйтесь переглядом захопливих кінострічок.

Поділитися:

Осінь - пора теплого пледу, домашнього затишку та хорошого фільму. Аби зробити ваш вечір позитивним та романтичним, ми підготували добірку із 5-ти кінострічок, що приковують увагу з перших хвилин. Беріть до рук чашку ароматного чаю і насолоджуйтесь переглядом!

КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ 

Протягом всього життя вона мріяла схуднути. Під час одного із занять на велотренажері вона падає і вдаряється в голову. Після удару дівчина отримує неймовірну впевненість у своїй неперевершеності, однак є одна проблема - в очах інших вона аж ніяк не змінилась.

ДЖУЛІ І ДЖУЛІЯ

Кінострічка розповідає про секретарку Джулі Пауелл. Жінка протягом року намагається приготувати 524 страви за рецептами, які описані в книзі Джулії Чайлд «Як оволодіти мистецтвом французької кухні».

ЇСТИ МОЛИТИСЯ КОХАТИ 

Героїня Джулії Робертс у стрічці «Їсти молотися кохати» переживає розлучення з чоловіком і втрачає всі заощаждення. Щоб знову стати щасливою і знайти сенс життя, вона вирушає у подорож, яка змінює все.

БОЙФРЕНД З МАЙБУТНЬОГО

У свої 21 Тім Лейк розуміє, що може подорожувати в часі. У ніч після Нового року його батько розповідає про цю секретну можливість чоловіків у їх родині. Хоча Тім не може вплинути на хід історії, все ж він має могу дещо змінити у власному житті. 

КЛУБ «50 ВІДТІНКІВ СІРОГО»

Четверо витончених жінок поважного віку дізнаються про еротичний роман «50 відтінків сірого». Після прочитання життя каліфорнійських інтелектуалок повністю зміниться. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів для перегляду всією родиною

Новини по темі