Історичні бойовики та зворушливі історії кохання: 5 фільмів на вихідні

5 фільмів на вихідні: що покажуть на 1+1 Україна 27 та 28 липня
Freepik

5 фільмів на вихідні: що покажуть на 1+1 Україна 27 та 28 липня

Поділитися:

Шукаєте, що подивитися на вихідні? До вашої уваги добірка фільмів, які покажуть на телеканалі 1+1 Україна 27 та 28 липня.

Субота, 27 липня, 22:15 — Вестсайдська історія

Вестсайдська історія — історія про жорстоке протистояння двох нью-йоркських вуличних банд і закоханих юнака та дівчину, чиє кохання приречене, оскільки вони з різних ворожих угруповань.

Неділя, 28 липня, 13:40 — Форрест Гамп

Форест Ґамп, людина з обмеженими можливостями, стає символом непорушної віри в себе та доброти. Він долає життєві перешкоди, стає героєм війни у В'єтнамі, зустрічає президентів США, відкриває успішний бізнес, але завжди залишається вірним своїм принципам та коханню до Дженні.

Неділя, 28 липня, 16:35  — Термінал

Віктор Наворський, звичайний чоловік з вигаданої східноєвропейської країни, прилітає до Нью-Йорка, щоб виконати заповіт померлого батька. Через державний переворот у його країні його віза стає недійсною, і він опиняється в пастці в терміналі аеропорту. Завдяки своїй доброті, щирості та позитивному настрою Віктор здобуває повагу та симпатію оточуючих. Він знаходить способи вижити без грошей, знання мови та друзів, і навіть стає улюбленцем терміналу. Це зворушлива історія про мрію та силу людського духу. 

Неділя, 28 липня, 19:00 — Король Артур

Історичний бойовик про боротьбу за туманний Альбіон. Здається, ніхто і ніщо не в змозі врятувати регіон від натиску кровожерливих саксів. Проте є великий воїн, син римлянина та британки, якому судилося довести протилежне і золотом вписати на скрижалі історії своє ім'я та імена своїх відданих лицарів. Артур — людина, яка стане легендою, символом доблесті та королем!

Король Артур
1+1 Україна

Неділя, 28 липня, 21:20 — Тринадцятий воїн

За сюжетом, багдадський придворний Ахмед ібн Фахдлан, який живе в Х столітті нашої ери, закохується в дружину каліфа. На помсту ревнивий владика відправляє Ахмеда в почесне вигнання — "послом" до жителів Півночі. Мандруючи Європою, він знайомиться з вікінгами і вирушає у складі невеликого загону на битву із загадковими істотами, схожими одночасно на ведмедів та людей.

Фільм Тринадцятий воїн
1+1 Україна

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не лише Тіні забутих предків: 5 відомих фільмів Сергія Параджанова

 

Новини по темі