5 фільмів про реальні історії кохання

Фільми на основі реальних історій кохання
Фото: Кадр з фільму "Їсти, молитися, кохати"

Ці романтичні історії вражають!

Поділитися:

Сьогодні ми вирішили відібрати для вас 5 неймовірних історій кохання, які лягли в основу художніх фільмів. Запасайтеся попкорном і приємного перегляду!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які подарують тепло у холодну погоду

Всесвіт Стівена Хокінга, 2014 

Фільм заснований на мемуарах Джейн Хокінг, присвячених відносинам з її колишнім чоловіком - відомим фізиком Стівеном Хокінгом. Кінострічка висвітлює життя і діяльність талановитого фізика-теоретика та його дружини. Стівен та Джейн познайомились під час навчання у Кембриджі. Тоді майбутній вчений дізнався про свою страшну хворобу, яка згодом призвела до паралічу. Лікарі пророкували хлопцю життя тривалістю 2 роки, та попри усе він зумів побудувати кар’єру й сім’ю і прожити з нею до старості. 

Фото: Кадр з фільму "Всесвіт Стівена Хокінга"

Їсти, молитися, кохати, 2010

Художній фільм знятий за мотивами реальної історії Елізабет Гілберт, яка одного дня вирішила кардинально змінити своє життя. Вона подала на розлучення з чоловіком і вирушила у незабутню подорож, яка допомогла їй зрозуміти себе й знайти своє справжнє кохання. 

Фото: Кадр з фільму "Їсти, молитися, кохати"

Заборонене кохання, 2008 

У центрі сюжету - любовний квадрат. У кінострічці розповідається про відомого валлійського поета Ділана Томаса, його дружину Кейтлін Макнамара та їхніх друзів - подружню пару Кілліків. 

Фото: Кадр з фільму "Заборонене кохання"

Джейн Остін, 2007 

Драма розповідає про кохання англійської письменниці Джейн Остін та ірланського юриста Томаса Лефроя. Джейн і Томас щиро покохали один одного, але суворий дядько хлопця не дає згоди на їхній шлюб. Тоді дівчина вирішує втекти з коханим, незважаючи на усі моральні принципи, що диктувало догочасне суспільство. 

Фото: Кадр з фільму "Джейн Остін"

Ігри розуму, 2001 

Це історія життя й кохання Джона Форбса Неша-молодшого - математичного генія, який провів неймовірну роботу в області теорії ігор. Він перевернув математичний світ і став лауреатом Нобелівської премії з економіки, однак страждав на галюцинації. Фільм знятий на основі однойменного роману. Він отримав чотири премії «Оскар». 

Фото: Кадр з фільму "Ігри розуму"

Новини по темі