5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

Фільми з неочікуваним кінцем
Фото: Кадр з фільму «Підміна»

Їхній фінал вас неабияк здивує!

Поділитися:

Обожнюєте фільми із загадками? Сьогодні ми створили добірку із ТОП-5 кінострічок, які захоплюють увагу з перших хвилин й змушують хвилюватися до самого кінця. Запасайтеся попкорном і вмощуйтесь зручніше, адже на вас чекає неймовірно цікавий кіносеанс!

Геній і безумець, 2019

У стрічці йдеться генія й безумця - професора, що почав створювати Оксфордський словник англійської мови й лікаря, який додав до видання більше 10 тис. слів. При цьому чоловіка було засуджено за вбивство й він знаходився у притулку для душевнохворих.

 

Фото: Кадр з фільму «Геній і безумець»

Найкраща пропозиція, 2013

Головний герой Вергілій Олдман - директор відомого аукціонного будинку. Час від часу разом зі своїм партнером Біллі він проводить хитрі махінації. Вергілію вдалося зібрати безцінну колекцію картин із різних епох, яку він приховує в одній з кімнат своєї вілли. 

Фото: Кадр з фільму «Найкраща пропозиція»

Ілюзія обману, 2013 

Детективний триллер розповідає про команду ілюзіоністів, яким вдається провернути афери на своїх шоу серед тисячі глядачів. Таким чином, фокусники «граються» з агентами ФБР. 

Фото: Кадр з фільму «Ілюзія обману»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля 

Підміна, 2008 

1920 рік. Героїня Анджеліни Джолі телефоністка Крістін Колінс звертається до поліції із заявою про зникнення її дитини. Згодом хлопчик знайшовся, але мати розуміє, що це не її дитина. Вона звертається по допомогу до органів, але замість співчуття отримує прописку у клініці для божевільних. 

Фото: Кадр з фільму «Підміна»

Життя Девіда Гейла, 2003

Девід Гейл - відомий професор і чудовий батько. Усе життя він намагався дотримуватися власних переконань, але у долі були свої плани. Девід опиняється у тюремній камері за вбивство активістки Констанції Харравей. Чоловіка засуджують до страти. Перед тим, як вирок буде виконано, Гейл вирішує дати інтерв’ю репортеру Бітсі Блум. Кінострічка вражає не тільки сюжетом, а й зірковим акторським складом - у головних ролях Кевін Спейсі, Кейт Вінслет та Лора Лінні. 

Фото: Кадр з фільму «Життя Девіда Гейла»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових фільмів для затишного сімейного вечора

Новини по темі