5 нових фільмів для затишного сімейного вечора

Фільми для затишного сімейного вечора
Фото: Кадр з фільму "Мері Поппінс повертається"

Святкуйте День сім’ї у колі найрідніших!

Поділитися:

Сьогодні, 15 травня, у світі святкують Міжнародний день сім’ї. А це означає, що у вас з’явилася ще одна чудова нагода провести душевний вечір у колі найрідніших. Зробити ваше свято по-справжньому теплим допоможуть затишні фільми для всієї родини. Переглядайте добірку найсвіжіших кінострічок й обирайте собі до душі!

Дамбо, 2019

Історія слоненяти Дамбо знову з’явилася на великих екранах. Через свої великі вуха він чує від оточуючих тільки насмішки. Однак згодом ця особливість стає для нього даром - вуха дають можливість Дамбо літати!

Мері Поппінс повертається, 2019 

Це чарівна історія про найвідомішу няню у світі. Вона знає, як навчити дітей бути добрими, сміливими і ні в якому разі не забувати про веселощі. Дивіться пригоди Мері Поппінс у новій екранізації від Disney. 

Як приборкати дракона-3, 2019

Готові до продовження улюбленої історії про дружбу Гикавки та Беззубика? Тепер селищу, де вже мирно проживають вікінги й дракони, загрожує нова небезпека. Хоробрий правитель Гикавка не боїться ворога і готовий захистити домівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 затишних фільмів для дощового вечора

Лускунчик, 2018 

На Різдво юна Клара отримала особливий подарунок. Завдяки ньому вона потрапила в інший світ і подорожувала чотирма королівствами. Але одне із них опинилося в руках злого Короля Мишей. Тепер королівству загрожує велика війна. 

Бамблбі, 2018 

У кінострічці йдеться про улюбленця із трансформерів на ім’я Бамблбі. Він переховується від ворогів на сміттєпереробному заводі у невеликому містечку в Каліфорнії. Там наляканого Бамблбі знаходить молода дівчина, яка просто обожнює автомобілі. Вона навіть не підозрює, що старий Volkswagen Beetle - це насправді супергерой!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про реальні історії кохання

Новини по темі